Mike Wilkinson Galatasaray'da..

|

Galatasaray Erkek Basketbol takımımız Amerikalı Pover Forvet Mike Wilkinson ile anlaştı. Bugün ilk olarak GSMobile bu transferi duyurdu. Ancak şimdi bloga ekleme imkanı bulabildim.

Aslında kötü bir oyuncu olduğu söylenemez. Sezeon başında belirlenen hedefler, bu doğrultuda yapılan transferler ve harcanan paralar göze alındığında çok iyi bir oyuncu bile diyebiliriz. Ama hepimiz 5 numaraya transfer beklerken bildiğimiz PF gelmesi çok kötü oldu. İyi bir oyuncu ama asla bizim aradığımız oyuncu değil. Hala 5 numarada transfere ihtiyacımız var ama bu 4. yabancı transferi ile transferi kapattığını açıkladı şube. Sezon içinde gerekli görülürse transfer edilecekmiş 5. yabancı. Kesinlikle gerek görülecek ve araştırmadan yapılacak bu transfer bizi hem bütçe hem başarı anlamında zorlayacak. Oyuncuyu büyük bir takımın elinden kaptığımız söyleniyor ama ortalarda Telekom'dan Bajramovic transferi dolaşırken bir 4 numara transfer etmek mantıksız bir iştir. Bakalım Hüseyin Beşok'un açığını nasıl kapatacağız. 2-3 yıldır hatırladığım kadarı ile yabancı bir 5 numara almıyoruz. Hep 4 numara alıp, 5 yaratmaya çalışıyoruz. Bu da çok ilginç. Neyse oyuncu hakkında bilgi verelim ;

Geçen sezon Eurocup'ta 14 maçta forma giyen, 6,8 sayı, 4,1 ribaund ve 0,4 asist ortalamalarıyla mücadele eden Wilkinson, Rusya Ligi'nde ise 27 maçta, 7,1 sayı, 4,2 ribaund ve 0,6 asist ortalamalarını yakalamış.

Mike Wilkinson aynı zamanda Rusya Ligi'nde iki sayılık atışlarda yüzde 59,1 gibi önemli bir isabet oranı tutturmuş. Eurocup'ta ise bu oran yüzde 50.

Hayırlı olsun demekten başka çaremiz yok..
Sevdadandır...

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO