İpekçi'ye Akalım // Küçülmek Yok..

|
Galatasaray sevdalıları olarak bir çok büyük başarılara imza attık, geçmiş sezonda ve sezonlarda ummadık anda salonları doldurduk, başka şehirlere aktık, ezeli rakibimizi defalarca sahada ve tribünde ezdik!!!

Şimdi küçülme nidaları ile yeni bir sezona başlıyoruz, umut yukarıdan gelmiyor, yönetim hedefi geçen seneki yeri korumak olarak koymuş, mütevazi bütçeli bir takım oluşturulmuş, peki biz ne yapmalıyız????

Malesef bize suyun karşı tarafı gibi final maçlarını doldurma kolaylığı sağlanmıyor, onlara şampiyon olacak takımın peşine takılmak düşerken, bize armaya destek olmak direnmek düşüyor, demekki allah herkesin dağına göre kar veriyor!

Bizler dönemsel olarak zor günlerin taraftarıyız, bu görev düşüyor basketbolda, birde bizler olmazsak malesef karanlıklar tüm aydınlığı kapatacak!
-------------------------------
Şimdi herkesi hayal kurmaya davet ediyorum, sezonun ilk maçı, A.İpekçi’deyiz, birden bizim takım sahaya çıkıyor, ve o anda binlerce sarı-kırmızı yürek ayağa kalkıyor, mütevazi bütçeyle oluşturulmuş o aslan yüreklilere bizim kocaman yüreğimiz ve sevgimiz destek oluyor!

Ve diyoruzki aslan yüreklilere! ’’Belki sizin hedefiniz şampiyonluk değil, belki siz mütevazi başarılar için geldiniz ama, bizler varız, bu toprakların en yürekli, en güçlü, en kalabalık taraftar topluluğu arkanızda’’!

Unutun herşeyi, bizim için oynayın, bizden güç alın, bizimle oynayın!

Küçülmek isteyenleri, küçük düşünenleri boş verin, bizim için oynayın, arma için oynayın!!!!!
-----------------------------------------
Şimdi gözlerimizi açalım!

Bunu yapabilirmiyiz? nasıl anlamsız bir Tekel maçında A.Cömert’i doldurduysak, yine bir Oyak maçında A.Şahenk’te salonda 5000 kişi nasıl olduysak, Ankara’ya trenlerle otobüslerle aktıysak, A.Şahenk’te bayanlar seyirci rekorunu kırdıysak, Efes maçında kar kış demeden A.İpekçi’de 10.000 kişi olduysak, bunuda başarabiliriz!

Sadece bu projeye inanmış ve bunun için çalışan bir topluluk olmamız yeterli, gelin omuz omuza verelim, Oyak Renault maçında A.İpekçi’de binlerce Arma Sevda’lısı olalım!

Küçülmeye küçük düşünmeye izin vermeyelim!

Hayat bir gün bizede final maçlarını doldurmayı nasip edecek ama büyük güne kadar bizler zor olanı yapalım!

Gelin sıradan bir açılış maçı olan Oyak maçında binlerce insan A.İpekçi’de olalım, şaşalım, şaşırtalım, ama küçük düşünmeye küçülmeye izin vermeyelim!

Ben bugünden itibaren bütün gücümle, bütün dostlarımı, bütün tanıdıklarımı, beni seven sevmeyen herkesi o gün salonda olmaya davet edeceğim!

Yönetimin hedefleri küçük olabilir, ama bizim değil!

Eyüp Yıldız
Abdi İpekçi Bize Yakışır, Eşkiya Dışarı demedik mi ? Şimdi Tam Zamanı..

2 yorum / Yorum Gönder:

erŞen dedi ki...

fena gaza geldim :)

Gala's dedi ki...

Eyüp abi uA nın basketbol şube sorumlusu gibi birşeydir :)

çok iyi sinerji yaratır..

:)

DEPO