Gaziantepspor 2-3 Galatasaray

|
Yeni umutlarla,tartışmalarla,transferlerin gazıyla,Frank Rijkaard'la başladığımız yeni sezonda ilk sınav Antep deplasmanıydı.Bu sefer Galatasaray'sız günlerimiz daha kısa sürdü.Ama yinede özlemiştik.

Ligin ilk maçında Antep'te maçın saatiyle ilgili tartışmalar vardı.Bütün takımlar 9'da-9.30'da oynarken Galatasaray Antep'te 19.30'da maç yapıyordu.
Yoğun stresli baskın geçeceği tahmin edilen maç Galatasaray adına çok güzel başladı.Henüz 8. dakikada Baros'un taşıdığı topta Arda topu ağlara gönderdi.

Arda'nın kaptan + 10 numara olmasının ardından süre gelen tartışmalara inat bir önceki maçlarda yaptığı asistlerle kalitesini gösterdi.Arda etkilenmedi ve cevabı sahada verdi.

Aradan pek zaman geçmeden Galatasaray Arda'nın kullandığı serbest vuruşta M.Sarp topu ağlara gönderdi.Tam anlamıyla gerçek bir kaptan oldu Arda. Sahada duruşu,arkadaşlarıyla dayanışması ve olgunluğuyla Galatasaray'ın ruhu oldu. Yürüyedur Arda Turan !

Keita'yı Allah korudu. Az kalsın korktuğumuz başımıza geliyordu. Annesiz federasyon rahattır umarız.

Rijkaard devriminin ardından takımın çok fazla pas yapacağı basit oynayıp sonuca gideceği konuşuluyordu.Ancak 2 golün ardından ilk yarının sonuna kadar Gaziantepspor bizim yapmaya çalıştığımızı yaptı.Topa daha hâkim oldu ve ardından golü buldu.

2. yarı sıcağın da etkisiyle her iki takımda bilinçsizce oynadı genel olarak orta saha mücadelesi hâlinde geçti.Acele ve uzun topların atıldığı maçta darmadağın bir görüntü vardı.

Netanya maçındaki Aydın'dan eser yoktu saman alevi sönmüştü. Baros çok fazla etkili olamasada iyi mücadele etti.
Nonda'nın girişinden sonra oyunu daha fazla geride kabul ettik ancak kontratakta golü bulduk.Gol'de yine Arda'nın parmağı vardı.Netanya maçında dönüş sinyallerini veren Nonda gollerine devam ediyor.

Her ne kadar rakibe penaltı yaptırmış olsada Sabri'yi beğendim.Gereken yerlerde ileri çıktı.Alışıla gelmişin dışında güven verdi. Üstüne düşen görevi yerine getirdi en azından.
Çok kaliteli futbol mu oynadık? Hayır ama bu sıcakta fena değildi oynadığımız futbol.
Ligin ilk maçları hep zordur.Hele ki Gaziantep deplasmanıysa kat kat zordur.Herşeye rağmen 3 golle galip geldik.Mehmet Topal ve Elano'nun'da dâhil olmasıyla birlikte dahada güçlü olacaktır takım. Linderoth mu? Ondan ümidi kestim artık.

Güzel günler görmek dileğiyle..

4 yorum / Yorum Gönder:

halk dedi ki...

aydın yılmaz rising dedik ama pek de öyle olmayacak galiba, ne de olsa fenerli aydın.

Gala's dedi ki...

Fenerli Aydın mı ?

Biraz açarmısınız ?

Arda Turan 1 gol 2 asist.. gerisi yalan :)

Gala's dedi ki...

bu arada fotoya dikkat..

http://www.yukleresim.com/images/wi0jcnafix4yp139ydb.jpg

Volvox dedi ki...

Bu sıcakta olabileceğin en iyisiydi,zira dikkat ederseniz maça iyi ve hızlı başladık sıcak bu kadarına izin verdi.

DEPO