Galatasaray 4-1 Denizlispor

|

Saat 20.00 civarında Kutsal Topraklara vardığımda bir Denizli maçı için alışıla gelmişten çok daha fazla kalabalık vardı..Yeni Açık girişi abartmiyim nerdeyse GS Store Çadır'ın oraya kadar bi kuyruk olmuştu.Meşale Sokak desen derbi varmış gibi kalabalıktı.Güle oynaya stada girdiğimizde Yeni Açık Alt'ın bile dolduğunu gördüm.
Eski Açık statta sazı eline almış görüntüsü verirken, Kapalı'nın zaman zaman saman alevi gibi parlayıp söndüğünü gördük.Hey gidi Kapalı hey dedik.. Maziyi özlemledik..Yeni Açığın bestelere eşlik ederken bayağa bi sesi çıktı. Numaralı bildiğimiz numaralı.. Maç öncesi yedek klübelerinin oraya ilişti gözüm.. Bir gazeteci ordusu vardı bizim kulübenin önünde.. Frank Rijkaard, Johan Neskeens daha ne olsun :)

Takıma baktığımızda Franco'ya yediği golün haricinde doğru düzgün top geldiği söylenemez. Fizik olarak çok iyi durumda. Kaleci dediğin kapı gibi olacak arkadaş.Uğur Uçar'ı takımda görmek büyük mutluluk.Küçük Kaptan'ı bir başka seviyoruz.Göbekte Emre'ler rakibin zayıflığından olsa gerek fazla sırıtmadı.Emre Aşık istikrar abidesi.Hala taş gibi.Volkan gerekli bindirmeleri yapamadı.Benim sol için Hakan'ın alternatifi olarak hala aklım Alpaslan'da.Rijkaard cesur bir hamleyle defans dörtlüsünün tümünü değiştirmiş.Rotasyonunu sevdiğimin Teknik Direktörü.Adamı klübede seyretmek büyük zevk ya maçı bırak Rijkaard'ı seyret. Barış her zamanki gibi tekmeye kafa uzatan savaşçı futbolcu.Küstürmemek lazım iyi yedek.Mustafa Sarp çok iştahlı.Geldiğinde fanatik bir Galatasaray'lı olduğu söyleniyordu.Arma aşkıyla oynuyor. Kendini ofansif olarakta geliştirirse maliyetsiz bir futbolcu için müthiş denebilecek katkı sağlar.Buradan en büyük transfer Haldun Üstünel'e de selamı çakalım.Arda ile ne kadar övünsek az.Son yıllarda Türk futbolcunun yetiştirdiği en iyi futbolcu.Hep üstüne koyuyor.Seneye elde tutmak çok zor gibi.Şimdiden Barcelona lafları ediliyor.Ama Arda'yı 10 numarasıyla,sarı kırmızı formasıyla,kolunda kaptanlık pazubandıyla görmek çok mutlu ediyor bizi.Keita çok kıvrak,teknik,hızlı,çevik gibi özellikleri olan bir futbolcu.Etkili şut çekebilme özelliğide var.Şu anda tam hazır değil. 10.haftaya tam anlamıyla hazır olarak çıkar.Şu ligde karşısına kim gelirse gelsin çalım atabilecek futbolcu görüntüsü veriyor.Kewell takım için çok önemli.Sağda oynadı çok iyidi,solda oynadı çok iyidi.Rijkaard'ın rotasyon tercihi gibi gözüksede Kewell gibi oyunun kaderini her an değiştirebilecek bir futbolcunun şu takımda yedek kalabilmesi bile bir çok şeyi açıklıyor kadro kalitesi açısından..

Daha Elano gelecek kim kesik yiyecek merakla bekliyoruz..Baros şu takımda forvetin ortasına oynayabilecek en önemli isim.Çok doğru koşular yapıyor..Arkasında bekleyen Nonda ile iyi bir rekabet yakaladığında form düzeyi dahada artacaktır..

Geçen senede içerdeki maçta Denizli'yi 4-1 yenmiştik.Oynanan pozitif futbol yine yüreklere su serpmişti.Lincoln maç başında protesto amaçlı tribüne çağrılmamış,maçta son golü uzatma dakikalarında Lincoln atmıştı.Yavaş yavaş yeniden kabullenilmeye başlanmış,Bellinzona maçları ve Antalya maçının son dakikalarında girip maç sonu tribüne hareket çeken Ömer çatkıcı yere indirmesiyle tribünle arasında barışı sağlamıştı.Neyse..

Hücum organizasyonları bakımından şu ligde en iyi ekibiz.Top bizimkilere gelsede hücum seyretsek diyeceğimiz bir sezon olacak.Çok canlar yakacağız çook.

Umutla geleceğe bakıyoruz.
Avrupada,ligde,kupada;
Bekler bizi kupalar nice şampiyonluklar
Haydi bastır şanlı GALATASARAY!!

5 yorum / Yorum Gönder:

Özgür Şeker dedi ki...

Tamamına katılıyorum hatta V.Yaman'ın artık bu takıma katkı sağlayabileceğine inanmıyorum.

He bide Haldun'a tezahürat yapılmasına kızmış Mehmet Helvacı bey :)

erŞen dedi ki...

niye kızmış beyefendi ? :)

Gala's dedi ki...

espri yapmış orda :)

be cool dedi ki...

geçen sene ilk golu kewell atmıştı:)

erŞen dedi ki...

hafızamda yanlış yer etmiş :) düzelttim. uyarın için sağol Ali kardeş

DEPO