Galatasaray 4-1 Kayserispor

|

Galatasaray'ımız sezona müthiş bir başlangıç yaptı ve şovuna devam ediyor.
Koltuğu sallanan Tolunay Kafkas ve sürpriz yapalitesi yüksek takımını tarifeyi değiştirmeden 4-1'lik skorla mağlup ettik.Geçen sezon ki takımdan eser yok,hatıralarımız canlanmıyorda değil.

Galatasaray maça çok iyi başladı diyemeyiz ama atılan gol takımı rahatlattı derken Makukula heyvanı'nın golü geldi.İyi ki de attı o golü o dakikadan sonra takım kendine geldi ve iyi oynadı.Tribünler ilk yarı iyiydi.

2. yarı'ya Elano-Keita değişikliğiyle başladık ki Sağ kanatta Keita topu aldığı zaman önüne 3 kişilik bir set kuruluyordu.Yorgun olduğu için 3 kişiyle baş edemedi.

Aydın'a diyecek çok fazla birşey bulamıyorum. ''Bu ne ayak ya 1 maç var 10 maç yok!?'' gibisinden tepkiler yağıyor ki hak veriyorum tepkilere.

Arda... büyük kaptan çok iyi oynadı oyunun belli bölümlerinde sahneye çıkıp topu saklayarak, arkadaşlarına kazandırarak takımı rahatlattı ve oyunun kontrolünün Galatasaray'a geçmesini sağladı.Büyüksün Kaptan, Büyük Kaptan Arda Turan :)

Sabri çok iyiydi.Ne var lan bu Sabri'de diyorsunuzdur sürekli Sabri'nin iyi olduğunu söylüyorum evet Sabri iyi artık defansıda iyi yapıyor.Sıfır hatayla oynadı dün Sabri. Dahada iyi olacak inşallah.

Baros daha önceki maç yazılarımızda Baros'un gol attığı zaman forma gireceğini ve gerisinin geleceğini belirtmiştik.Birçok Galatasaray'lı gibi biz zaten biliyorduk sen o formanın savaşını ver golünü atmasanda olur, bugün olmaz yarın olur,oldu da.

Gökhan ve Servet'e gelirsek Gökhan tutukluğunu üstünden atmış artık takıma alışmış ve yavaş yavaş performansını yükseltiyor.Servet ise golde hatası olmasına rağmen fena değildi.

Mustafa Sarp..ayakta alkışlanacak şekilde futbol oynuyor.Hem defansta hem ofansta elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.Hem defanstaki arkadaşlarını hemde önündeki arkadaşlarını rahatlatıyor sorumluluk üstleniyor.Zaten taraftarda 2. yarıda Mustafa Sarp'a tezahüratlarla hakkını verdi.

Ve Elano... Gürcan Bilgiç ne diyordu. Elano hakkında? ''mücadeleci değil,temposuzluğuna önce seyirci, sonra da Rijkaard acaba katlanabilecek mi?''
Evet bay çokbilgiç sizin ender bilgilerinize dayanarak söyleyebilirim ki Elano'nun oynadığı bölümde top çalma adına verdiği mücadele,yaptığı driblingler,oyun kurma,attığı uzun ve kısa pasları tekrar tekrar izlerseniz kendinizden utanırsınız/utanmalısınız.
Attığı gol ise şahane sırf gole bakarak bile oyuncunun kalitesinin tartışılmaz olduğuna kanaat getirebiliriz.
http://img194.imageshack.us/img194/8541/elanoo.gif

Genelleyecek olursak şov devam ediyor.İyi yoldayız hemde çok..

Teşekkürler Aslanlar !

1 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

Gelene 3 gidene 4 neler oluyor bu takıma..

Teşekkürler Frank..

DEPO