Futbol Halkın Oyunudur!

|

- "Fenerbahçe bilet fiyatlarını yüksek tutarak çok doğru bir iş yapıyor. Bu sayede çapulcu taraftarları uzak tutuyor tribünden. Bu sayede parası olan taraftarlar, yani kaliteli taraftarlar geliyor tribüne."

Gökmen Özdenak beyefendi 'Kahve Muhabbetleri' tadındaki programında sarfetmiş bu sözleri. Evet Gökmen bey biz 55 TL veremiyoruz,biz bilmemkaç milyara loca alamıyoruz.O localarda viski yudumlamıyoruz.Biz kaliteli insan/taraftar değiliz.Bugün Fenerbahçe taraftarının başına gelenler yarın bizim başımıza gelebilir.


Biz bağırıyoruz,zıplıyoruz,o gün o stada geldiğimizde tüm dertlerimizi unutup,takımızı içtenlikle destekliyoruz,sosyete değiliz kusura bakma.
“Futbol halkın,futbol varoşların oyunudur!”

Biz çapulcuyuz gururluyuz..
halk

5 yorum / Yorum Gönder:

halk dedi ki...

dünyanın bütün çapulcuları olarak, gökmen'i dünyanın bütün varoş semtlerine çağırıyoruz, gel gökmen gel.

Adsız dedi ki...

ben bir fenerbahçe taraftarı olarak isyan ediyorum.yıllardır maçlara gidemyorum 55 lira benim aylık harçlığımın 4 te 1.acaba o adamın böyle gerçeklerden haberi varmı.fenerbahçe yönetimi geçenlerde resmi sitede açıklama yaptı 25 lira vergiler gidiyor 30 lira fenerbahçenin kasasına giriyor diye nasıl bi vergidir yaa bu anlamak mümkün değil.

Mario Jardel dedi ki...

Gökmen özdenak iyi bir galatasaraylıdır, bunu hiçbirimiz tartışamayız ama kötü bir yorumcu olduğu ve mütemadiyen saçmaladığı da tartışılmaz bir gerçek.. Yoksa telegol figüranı mı desek

Adsız dedi ki...

raiting kokan hareketler..

Gala's dedi ki...

Attığın golleri geri verelim.. Yeter ki sus..

DEPO