Telekom İle Yeni Ortaklık

|

Yönetimimiz bir taraftan stat işini çözmeye çalışırken, diğer yandan kulübün gelir artırıcı faaliyetlerinde de atağa kalkıyor.

Sarı-kırmızılar en önemli sponsoru durumundaki Türk Telekom’la yeni bir ortaklığa imza atarak, hem kulüp televizyonunu geniş kitlelere ulaştıracak hem de internet ortamında yüzbinlerce aboneye ulaşarak önemli bir gelir elde edecek. Eylül ayında atılıma kalkarak, yeni projelerle taraftarının karşısına çıkmaya hazırlanan Aslan’da, 5 TL’ye internet sitesi aboneliği sistemini getirilecek, taraftara sunulacak pakette de zengin içerikle ilgi arttırılacak.

GSTV de atağa kalkıyor
Özel dosyaların yanı sıra, antrenmanları sanal ortamda canlı izleyebilecek taraftarlara, soyunma odası da açılacak. Türk Telekom’la yapılan anlaşmanın diğer önemli ayrıntısı ise internette aynı anda 1 milyon kişi izlese bile herhangi bir kalite düşüklüğünün yaşanmayacak olması.

GSTV de benzer bir yenilik içine girecek. TV logosunun değişiminden yola çıkacak olan kulüp yetkilileri, zengin program içeriğinin yanı sıra, maç istatistikleriyle de cazip hale getirmeyi planlıyor.

Model olarak Liverpool ve Arsenal gibi Premier Lig‘in dev takımlarını örnek alan Galatasaray’da, pazarlama yetkilileri, hem televizyon hem de internet vasıtasıyla kulübün rakiplerine fark atacağını ve önemli bir gelir elde edeceğini belirttiler.


Milliyet'in haberine göre çok güzel bir proje. Özellikle yayın kalitesi çok önemli. Ağustosta yeni yayın dönemine başlıycak GSTV'yi merakla bekliyorum.Olumlu bir hamle Digiturk'u olmayan Galatasaraylılar 5 liraya GSTV izleyebilecek. Bu konu resmileşince daha ayrıntılı yazı yazarız. Umarız bir aksaklık olmadan güzel bir şekilde hayata geçer.

3 yorum / Yorum Gönder:

Selocan dedi ki...

avea ve türk telekom işbirliği ile bir de yayın haklarını 3g ye göre de bir genişletseler büyük para kazanır Galatasaray. cepten izlesek mesela GS TV yi

Gala's dedi ki...

GSMobile da işin içine girer iş iyice büyür :)

erŞen dedi ki...

yönetim iyi çalışıyor.. helal olsun

DEPO