Alpaslan Dikmen Tribünü

|

Bildiğimiz gibi GSYİAD geçtiğimiz günlerde Eski Açık Tribünü kapatacağını açıklamıştı. Kombinelerin üstünde Alpaslan Dikmen ismini yazdırmak istemiştik. Ama yeni kombineler dağıtılmaya başlandı ve ismini göremedik. Bu nedenle her ne kadar yeterli olmasa da üstü kapatılacak tribüne Alpaslan Dikmen ismini başka yoldan vermeye karar verdik. Üste takılacak portatif çatıya ufak bir panel eklenerek üstteki resimdeki gibi isim yazılabilir. Elbette Eski Açık tribün önümüzdeki sene bu şekilde olmayacak. Bu sadece ufak bir tasarım. Ama tema olarak size belirtmek istedim. Bursaspor stadının üstünde ki panel gibi aşşağıya doğru yapılan eğimde bu yazının yazılmasının zor olmayacağı kanaatindeyim.

Bu konuda forumlarda GSYİAD'a mail kampanyaları başladı.
Siz de 1905@gsyiad.org adresinden bu isteğimizi belirtebilirsiniz. Atılan tüm maillere cevap veriliyor. Ne kadar çok atarsak o kadar çok dikkat çeker. Onlar bu isteğimizi gerçekleştirmezse taraftarlar olarak oraya pankart asma fikri de var. Eninde sonunda oraya o yazı asılacak ama en iyi olması için uğraş verilecek. Bu isimi oraya yazdırsak da kulüpte resmi olarak oranın Alpaslan Dikmen Tribünü olduğunu kabul etmelidir. Biz oraya aylardır o ismi verdik ama sonuç alamadık. Ama Ülker 2-3 milyon verse anında değişmişti ismi. Bu kadar vefasız mı olduk biz? Ayrıca sağda solda tribünün rakip taraftar kısmının kapatılmayacağı konuşuluyor. Umarız böylebirşey olmaz ve o tribün tamamen kapatılır.

Hepimizin destekleri ile bu sene ;

"ALPASLAN DİKMEN SARI DİYECEK"
Not: Bursanın stadını örnek verdik eğimli panel olarak. Bu resimi görmek isteyenler için yorumlar kısmına link vereceğim. Ayrıca mail kampanyasına katılmak isteyenler için de hazır bir metin koyacağım.

2 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

GSYIAD Yönetim Kurulu’na

Öncelikle biz Galatasaray taraftarlarının mabedi olan Ali Sami Yen Stadı’ndaki son senemizde, bizim öneri ve isteklerimizde sağduyulu olup elinizden gelen herşeyi yapmaya çalıştığınız için sizlere teşekkürü borç biliyoruz.

Sizin desteğinizle ve sorumluluğu üstlenmeniz sonucu Eski Açık tribünün üstü portatif çatı ile kapatılması kararlaştırılmıştır.

Bizde vefakar Galatasaray taraftarları olarak, tribün liderimiz Rahmetli Alpaslan Dikmen Anısına, onun Ali Sami Yen’de son senemizde de yanımızda olduğunu hatırlatmak ve onu unutmadığımızı herkese göstermek amacıyla yapılacak olan portatif çatıya ’’Alpaslan Dİkmen Tribünü’’ yazan bir pankart yerleştirmek istiyoruz..

Unutmayalımki herkesin Eski Açık diye bildiği bu tribün bizim için artık Alpaslan Dikmen Tribünü’dür.

Galatasaray’lılar için ’’vefa’’ nın sadece bir semt ismi olmadığını gösteren saygıdeğer GSYIAD’dan, bu projemizde bizlere anlayış ve yardım göstermelerini diliyoruz.

Saygılarımızla,

Galatasaray Taraftarları
ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumu ve Bağlı Alt Kolları

Mail göndermek isteyenler için hazır metin.

Gala's dedi ki...

Ayrıca bursanın stadı örnektir ;

http://www.365gunspor.com/resimler/13390.jpg

DEPO