Aslantepe & Basketbol

|
Dün Galatasaray için önemli bir gündü. 2 önemli konu vardı. Birisi forma tanıtımı, diğeri ise Aslantepe Projesi İhalesi.. Forma tanıtımını Özgür yazıyor. Ben Aslantepe hakkında bir kaç şey söyleyip, kulüpten haber vereceğim.. Forma ile alakalı illaki birşey söyle derseniz şunu söylerim.. Eh İşte..

Neyse biz konumuza dönelim. Dün Galatasaray Tarihinin en önemli projesi olan Aslantepe'nin ihalesi yapıldı. Evet dejavu gibi oluyor. Aynı yazıyı daha öncede görmüştünüz. Ama o projeyi alan Eren Talu işi bitiremedi ve Toki yeni ihale açtı. Projeye teklif veren tek firma Siyahkalem İnşaat oldu. Siyahkalem İnşaat'ın teklifi 64,8 milyon TL!.. Ayrıca ek gelirden % 2 kar payı var. TOKİ yetkililerine ulaşan diğer dosyadan ise Aşçıoğlu İnşaat'tan teşekkür mektubu çıktı.

Bir çok ayrıntı var ama kafanızı şişirmeyeceğim. Ahanda buraya yazıyorum. Toki bu stadı kendisi yapar. 365 gün sonra da bitirir. Karı da cebine koyar. Fazla uzatmaya gerek yok. Eğer içine bir girersem sokulan çomaklar felan derken iş çıkılmaz bir hal alır. Bu konu burada kapanır..

Bayan basketbol takımımız daha önceki yazımızda yazdığımız gibi Jia Perkins ile anlaştı. Şutör guard olarak görev yapan 27 yaşındaki Perkins, 1.73 metre boyunda. Oyuncu hakkında bilgiler Resmi sitede de mevcut.

Erkek takımımız ise yine daha önce açıkladığımız gibi Caner Topaloğlu ile anlaştı. Haber resmi siteden de verildi. Link burada.

Hayırlısı Olsun Diyelim..

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO