Amatör Branşlar Tam Gaz..

|


Öncelikle dış transferler ile girelim. Erkek voleybol takımımız dış transferde milli voleybolcu Ali Peçen ile anlaştı. Geçen sezon son olarak suyun öteki yakasındaki çubuklu takımın formasını giyen milli oyuncumuz libero mevkiinde oynuyor. Kariyeri boyunca Eczacıbaşı, Halkbank, Netaş ve Erdemir gibi takımların formalarını da giyen Ali Peçen, 180 kez de milli takım forması giydi. Ali Peçen'in ayrıca 11 Türkiye şampiyonluğu, 8 Türkiye kupası, Balkan şampiyonluğu ve Cumhurbaşkanlığı kupası başarıları bulunuyor. 30 Ocak 1969 doğumlu olan Ali Peçen tam 40 yaşında. Böyle bir tecrübenin takımımıza getirisi çok olacaktır. Ayrıca Ali 1.92 boyunda ve 84kg ağırlığında.

Dış transferlerden 2. si dün açıklanan Bahar Nur Şahin.. Bayan voleybol takımımızda önümüzdeki sene forma giyecek Bahar ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Geçen sezon Vakıfbank Güneş Sigorta takımında oynayan Bahar libero olarak görev yapıyor.

İç transfere gelecek olursak, Erkek voleybol takımında 6 oyuncu ile sözleşme imzalandı. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, geçen sezon kadrosunda bulunan Caner Pekşen (pasör), Senad Ok (smaçör), İbrahim Emet (orta oyuncu), Ahmet Pezük (orta oyuncu), Güray Şahin (libero) ve Kemal Kıvanç Elgaz (pasör çaprazı) ile sözleşme yeniledi.

Bayan voleybol takımı ise 3 oyuncu ile sözleşme yeniledi. Bir sezon daha Galatasaray formasıyla mücadele edecek olan oyuncularımızdan Neslihan Keskin smaçör, Ceren Mengüç pasör ve Dilara Bilge pasör çaprazı mevkiilerinde görev yapıyor.

Voleyboldan Basketbola geçecek olursak bayan takımında yapılan malum transferler ile ilgili tepkiler devam ediyor. Taraftar bu konuda 2 ye bölünmüş durumda. Bir an önce bu sorunlar çözülüp hazırlıklar başlamalıdır. Erkek takımı Caner Topaloğlu ile sözleşme imzaladı haberleri var ama resmi kaynaklardan doğrulanmadı. Doğrulanırsa ayrı bir yazıyı hakeder Caner. Hocamızın açıklamasına göre Cüneyt Erden, Erdem Türetken'den sonra Hüseyin de önümüzdeki sene bizimle olmayabilir. Bu üzüntü verici bir gelişme. Yerli 2 oyuncu ile bu günlerde sözleşme imzalanabilirmiş. 2-3 de yabancı alınarak transfer kapanacak gibi gözüküyor. Bu sene daha çok defansif bir takım kurulacağını da söylemiş Okan Çevik. Ayrıca % 95 maçlarımızı Abdi İpekçi'de oynayacağız.

Bayan takımımıza gelirsek Kress,Korel,Braxton,Şaziye kesin olarak ayrıldı diyebiliriz. Seimone ve Işıl 2010 un ilk aylarına hazır olacak. Bazı yerlerde Jia Perkins ile sözleşme imzalandığı haberi var. Transferi gündemde olan bir oyuncu. Ama resmi bir açıklama yok. Olunca ona da ayrı bir yazı yazılabilir.

Şimdilik şubelerdeki gelişmeler bunlar. Yeni gelişmeler oldukça bu tip paketler halinde size aktaracağız.

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO