Sezona Başlarken...

|
(fotoğraf zoban'ın arşivinden)

Yüreğimizdeki sevdanın acıyan duygularımızın tek sebebi olan Sarı-Kırmızı,kısa bir ayrılığın ardından tekrar seninle her zamanki yerimizde buluşmanın heyecanı içerisindeyiz.
Zorluklarla geçen ve hüzünle sonlandırdığımız bir sezonu geride bıraktık. Umutlarımızdan uzaklaştığımız sezonun ardından sana hasretinle sarıldık.Yeni bir sezona yeni hazırlıklarla yeni umutlarla merhaba diyoruz.Yeşil zemin üzerinde mücadele eden Parçalı Forma ! Tribünde senin için omuz omuza olduğumuz Galatasaray Askerleri’nin haykırışına artık çok az kaldı.Karşımızda duran sokak lambaları bizlere şahit olarak gözlerimizdeki pırıltı karşımızda duran o Galatasaray bayrağına belki de sana olan sevgimiz gece yarılarında yıldızların parlaklıyla ulaşmıştır.Sabahları bu yaz sıcağında akşam serinliğine kadar o bayrağın karşısında seni bekledik hepsi sadece sana biraz daha yürekten yakınlaşmak için.
Gençliğimizi zamanlarımızı sana harcıyoruz hiçbir karşılık beklemeden sana sarılıyoruz ve hepimizin kafasındaki şu cümleyi haykırıyoruz Şereftir Seni Sevmek!

3 yorum / Yorum Gönder:

arnawut dedi ki...

yazı güzel resim güzel. Bekliyoruz 23 temmuzu...

mischa dedi ki...

ellerine sağlık. yazı bir çırpıda çıkmış sanki çok güzel

Gala's dedi ki...

Hadi Bismillah...

DEPO