Futbol Şubesi

|

"Galatasaray hayal kırıklığı yaratsa da dünyanın en iyi futbol takımları sıralamasında 48. sıradaki yerini korudu. 1 Haziran 2008 ile 31 Mayıs 2009 tarihleri arasındaki maçlar baz alarak yapılan aylık değerlendirmede Galatasaray 155.5 puan topladı. Fenerbahçe 151.5 puanla 52. sırada yer alırken Beşiktaş 18 basamak çıkarak, 143 puanla 60. sıraya yerleşti."
Görüldüğü üzere listedeki en iyi Türk takımı Galatasaray olarak gözüküyor. Bu listede 2000 Kasım ayında 1. sırada olmamız biiz böyle küçük şeylerle avunmamamız gerektiğini söylüyor. Değinmek istediğim konu bu değil. En iyi takımımızın 48. sırada olması oturup düşünmemiz gereken bir durum. Harcadıkları para, taraftar potansiyeli ve futbol kültürüne bakılırsa bu takımlarımızın 3 ü de ilk 20 de olmalı. Peki sorun nerde? Elbette yönetimlerde bitiyor. Artık yöneticiler şu futboldan elini çekse ve sadece kaynak yaratsalar ne biliyim futbol şubesini Hagi'ye, Van Hooıjdonk'a bıraksalar çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Konuyu şuraya bağlayacağım. Yiğit Şardan Pazartesi günü yaptığı basın toplantısında Futbol Şubesi'nin çok başlı olduğunu ve bunun düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Adnan Sezgin artık o görevden alınacak sanırım. Fıfa kurallarını federasyon işlerini adı gibi bilen Sezgin idari işlere yönlendirilirse çok daha yararlı olacaktır. Çünkü futbol şubesinde işlerin doğru olmadığı ortada. Florya'nın Hagi gibi bir dünya yıldızına bırakılması kendi fantezim olarak kalacaktır. Böyle bir girişimin olmadığı çok açık. Olaya şuradan bakın. Van Nıstelrooy ile görüşme yaparken Hagi mi daha çok itibar görür yoksa Adnan Sezgin mi?

2 yorum / Yorum Gönder:

Özgür Şeker dedi ki...

Adnan Sezgin'i oldum olası sevmem bu konuda taraflı yorum yapacağım Allah rızası için şu kulübü seviyorsanız bırakın bu işleri.

and1905 dedi ki...

İdari olarak diyecek bir şey yok ama bir an önce görevden alınmalı. Başarısız

DEPO