YLDZTEK Gururumuzdur!

|

Senelerdir Galatasaray armasının her branşta peşinden giden, kimselerin haberinin dahi olmadığı maçlarda bu arma uğruna en ufak bir rant beklemeden, orada bulunan ve Galatasaray için gırtlak patlatan gerçek arma sevdalılarının yanındayız.

Galatasaray tribününde çok güzel insanlar, kardeşler olduğu gibi malesef pisliklerde bulunmakta. Bu güzel adamlara bu tweet'i attıracak kadar büyük bir kahpelik yaparak spor büroya isim okuyanları da, bu haysiyetsiz insanları hazmedenleri de Galatasaray tribünü unutmaz. Hoş, sizin yüzünüz kızarmaz ama elbet birgün devran döner.

Galatasaray'ı sadece Galatasaray için, sadece Galatasaray'la seven, arma sevdalılarına selam olsun!


Bu çocuklar İstanbul'da Galatasaray'ın her maçına giderler, yeter ki sahadaki takımın ismi Galatasaray olsun. Bu çocuklar o kadar dersin arasında buldukları 5 saatlik boş vakti engelsiz aslanlar için deplasman yolunda geçirmeyi tercih ederler. Bu çocuklar siktir boktan bir hazırlık maçı için bile deplasman yaparlar, nerede sahipsiz bir takım varsa oraya koşarlar. Bizim tribündeki el emeği güzel pankartların da yarısından çoğu yine bu çocukların ellerinden çıkmıştır. O kadar nankör bir yönetim ve taraftarız ki, bu çocuklar çektikleri bu kadar cefaya rağmen ve en kral tribüncüyüm diyen adam evinde sıcacık yatağında uyurken pazar sabahlarını engelsiz aslanlar için ayırmışlarken gördükleri muamele bu. üstelik sebebi olaylara karışmaları da değil, dünyanın en saçma kulüp kanalından alınan bir görüntüyle kendi içimizdekiler tarafından, zamanında ismi ultras kelimesinden türetilmiş taraftar grubumuzun alkışladığı ve lehine tezahürat ettiği spor büro'ya ispiyonlanması...

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO