Galatasaray4Euroleague

|
Aydın Örs'ün yardımcılarından adam olanı Galatasaray'a geldiği gün başladı en güzel hikayelerimiz. Baş aktörlerini merak eden açar bakar son 2 sezonki Galatasaray Erkek Basketbol Takımının kadrosuna. Ayrı ayrı teşekkürü hak ediyorlar en güzel hikayelerimizin baş aktörü olarak. Ama yabancı olmadığımızı düşünüyor Mahmuti. Bakış açımızı değiştiriyor keyif duyulan basketbol takımı yaratmanın yanında. Atladığımız noktaya dikkat çekiyor, manifestomuza bir madde daha ekliyor. Aile içinde teşekküre gerek yok, yabancıya edilir teşekkür... Ne de olsa Metin'in soyadını vermişler isim diye.

Öncesinden pek haberimiz yok ama bizim gördüğümüz Galatasaray tarihinin en yürekli basketbol takımı yaratıldı iki senede. Tribünde inanmış birkaç yüz kişi ile başlayarak onbin rakamının üstünü alışkanlık haline getirerek. Futbol ile girdiğimiz Galatasaray'ın kapısında basketbol öğretildi bize. Kuralları tanıtıldı, Avrupada-Dünyada duayenleri ezberletildi. Kıtamızın en iyilerini bile yenebilecek yüreğe sahip olduğumuzun farkına vardık bu süreçte. Kombine alacak kadar işin içine girip, bilet sırası bekleyecek kadar bağladılar bizi bu oyuna. Birkaç saat içinde kapalı gişeye çevirdik İpekçi tribünlerini. Rakiplerin üstüne kabus gibi çökmek için, korkuyu salmak için. Biz de varız, işte buradayız demek için. Galatasaray için.

Türkiye Kupasında, Avrupa'da ve Lig'de en iyi olabilmeye çok uzak değildik geçen senede. Bu özgüvene sahibiz artık. Sadece rakibi değil, diğer faktörleri de yenebilecek bir takım yaratmanın vakti şimdi. Kadın basketbolcusuna verdiği değer ortadayken yan faktörlerle birleşip peri masalımıza ara veren takımları yenmenin vakti. Kaç kişiyle tribün yaptığı ortadayken superstar transferi ile basketbol tribünü yarattıklarını düşünenleri yenmenin vakti. Bundan sonra basketbolda da transferde gece nöbetleri başlar. Haberiniz ola.

3 yorum / Yorum Gönder:

HD TV izle dedi ki...

Güzel Yazı ve Paylaşımlar için Teşekkürler.

canlı tv izle dedi ki...

Paylaşımınız için teşekkürler,Armamız göklerde..!

oyunsahane dedi ki...

Blog harika yazılarda güzel olunca on üzerinden on benden:)))

DEPO