Bu Kadar Basit

|

Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol takımımızın Başantrenörlüğü görevi için Sayın Ergin Ataman ile anlaşma sağlanmıştır. Sayın Ataman’a yeni görevinde üstün başarılar dileriz.
Sayın Oktay Mahmuti ile kulübümüz arasındaki sözleşme, 13 Haziran 2012 tarihi itibariyle karşılıklı olarak feshedilmiştir. Görevde bulunduğu dönem içerisinde Erkek Basketbol takımımıza yaptığı büyük katkı ve gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı Sayın Oktay Mahmuti’ye Galatasaray Spor Kulübü adına en içten teşekkürlerimizi bildirir, kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine üstün başarılar dileriz.
 Galatasaray Spor Kulübü


***
Bu kadar basit işte. Bugün biz bu bildiriyi burada yayınlıyorsak, bırakın yıldız transferleri; yardımcı koç değişimleri, altyapı haberleri bile gözümüzün önünde oluyorsa bu başarıda en büyük pay Haldun Üstünberk ve Oktay Mahmuti'nindir. Tribünün payı çok daha büyüktür ama tribün görevini yapmıştır. Her zaman yapacaktır. Ancak görevini yapmayan yöneticiler, koçlardan sonra Üstünberk ve Mahmuti bizden biri gibi davranarak bu şubeyi bu seviyeye getirmiştir. Ama bu kadar basit. Basit bir teşekkür mesajı. ve son. Halbuki bildirinin sonundaki kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine üstün başarı dilenmesi hiç aklında yoktu Galatasaraylının. Kariyerinin geri kalanı Galatasaray olacaktı çünkü. Olmadı.


Ergin Ataman aynı tarafta olmamıza karşın bir türlü sevemediğimiz bir isimdi. Yerlilerden eldeki en iyi isimlerden birisiydi. Ancak sevgi ortamını oluşturacağı konusunda şüpheler olan bir isim. Mahmuti dönemindeki ortamı bir daha görebileceğimize inanmasak da ona yakın bir havayı yakalaması bile şüpheli. Seneye iyi takım kurulacaktır. Galatasaray'a yakışan başarılar yakalacaktır. Ancak bir şey hep eksik olacak. Bir şey fazla olacaksa o da Murat Özyer. Onu da sevmiştik bir dönem. Şubede bir göreve gelmesi güzel şey.

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO