Galatasaray 1-2 Fenerbahçe

|

Rahat ol Galatasaraylı. Dün koydun ama yenemedin, yenildin. Hatice senindi netice onun. İstediğin zaman koydun, istediğin zaman çıkardın. Bi öyle, bi böyle. Futbolun bu kadar çok sevilme nedeni çıktı karşına. Dedi ki her zaman en iyiler kazanmaz. Eyvallah diyeceksin. Sen zaten en iyisin. Hala en iyisin. Bu yüzden rahat ol.

Selçuk var, it değil Melo var. Defansını altyapıdan çıkardığın çocuğun yapıyor... Hem de rakibin kendi sahasının ortasında.. Dünyanın en iyi insanı Elmander var. Daha Engin Kadıköyde vuracak kafayı uçan ayıya. Eboue akıllara getiriyor her daim Nonda'yı. Tribünde kalitenle eziyorsun, İmparatorun her hareketi ayrı kitap konusu... Kenarda Sabri var gole senden daha çok sevinen. Hasan Şaş'ım var.

Deplasmana gidemesen de, maratonu lider bitirip 100 metre koşmak zorunda olsan da, rakibin güzel oyuna saygı duymasa da, formanın her yeri reklamla dolsa da Galatasaray var be oğlum. Bir gün elbet deplasmana gidilir umuduyla yaşa, formanın herhangi bir yerinde sarı ve kırmızı yan yana olsun, bu sana-bana yeter. Onu da elinden alamazlar ya.. Sevgi bir gün eylem gerektirir. Elbet o gün de gelir. Belki de bugündür, belki bugünden de uzaktır. Ama gelir. Galatasaray varsa umut vardır. Çünkü Galatasaray vardır.

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO