Öyle Şeyler Yaşattın Ki !

|

Kaptanın sakat sakat oynayışını hatırladıkça gelmiyor sahadakilere Galatasaray'lı demek içimizden,
O günkü gençlik marşının coşkusu kulağımızda çınladıkça, gelmiyor tribündekilere Galatasaray'lı demek içimizden,
O günkü kupa coşkusunu hatırladıkça, ankaragücünü yendikten sonra dahi kasımın altısını hatırlatanlara gülmek bile gelmiyor içimizden,
Galatasaray’ın UEFA kupasını alma ihtimalini 1’e 250 olarak hesaplayan bahis şirketlerine kapağı takışımızı hatırladıkça bugünün iddaa oranları tiksindiriyor bizi hayattan..

O zaman kimileri için bir ihtimal vardı. ve bu hikaye tarihin ta kendisiydi. Birkaç gün önce Ali Sami YEN'in vasiyetini yerine getiren engelsiz aslanların zaferi de Mayıs ayına denk geliyordu. Mayıslar bizimdi çünkü. Her Mayıs'ın 17'sinde Trt'nin 3. kanalı açılırdı.açılacaktı da. Henry her kafa vuruşunda irkilirdik gol olacak diye.
"Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır" demişti Baba Gündüz. Bu zafer için çıkmıştı bu sözler o ağızdan. Ama biz yokken bu dünyada, ayrılmıştı Galatasaray'dan. Tam da Mayıs'ın 17'sine gelen bir günde. Belki de yeni yönetimle birlikte bu parolayla yola çıkacaktı Galatasaray. Kurulmuş tezgahları kendinden başlayarak bir bir yıkacak, masaya yumruğunu vuracaktı. Biçilmiş kefenleri üzerinden çıkaracak ve bir spor kulübü olduğunu unutmadan nice zaferlere koşacaktı. Bunun için tek bir yol vardı : halatı beraber çekmek.

Uğrunda Ölmeye Değer !

3 yorum / Yorum Gönder:

bay tükancı dedi ki...

Ve bugün yine açıldı trt 3, hepsi tekrardan yaşandı.

WarBlood dedi ki...

izninle yazını facebook'ta paylaşmak istiyorum...

Gala's dedi ki...

Buradaki tüm yazılar ve kaynaklar kimseye ait değildir. İzinsiz olarak herbir şey yapılabilir.

DEPO