Diyet Ödenmiştir !

|
Nereden başlayalım; Diana Taurasi’nin cezasının kaldırıldığı günden mi, yoksa o gün itibariyle sahada yapılan kıyımdan mı?

Nasıl anlatalım rakibin şaibeli bir isminin diyetini bizim tertemiz takımımızdan çıkarmalarını?

Direndi, savaştı ama kutsal ittifakı yıkamadı aslan kızlarımız. Melisa Can sakatlandı, Fowles ve Bahar daha fazla savaştı. Fowles sakatlandı 5 kısayla yine savaştı takım, ilk maçta dönülmeze geldiğinde skor 22 yaşında gencecik bir kız çıktı ve hatırlattı herkese “biz Galatasaray’ız, pes etmeyiz…”. Aslan gibi olan yüreklerini sahaya koydular ama kırıldı o kalpler. Sanılmasın rakipleri kırdı bu aslan gibi kalbi, kıramazdı da zaten. Kızların oyununa karışan, bu kızlardan “adamlık” öğrenmesi gereken kelli felli, tipine baksan adam diyeceğin “düdükler” kırdı. Yeri geldi gözlerini kapadılar Fenerbahçeli bir oyuncu fazla adım atarken, arkalarını döndüler Fenerbahçelilerin milli güreşçilere taş çıkaran hareketlerinde. Galatasaray’a yapılan her faulde üç maymunu oynayanlar, şahin gibiydi Fenerbahçe lehine faul çalma çabasındayken. Görevleri tamamlandı 17 Nisan itibariyle. Keşke rakibimizi tebrik edebileceğimiz bir seri olsaydı ama şimdi anlayamadık bizim rakibimiz kimdi, sahada yenmemiz gereken kaç Fenerbahçeli vardı, bu kurulan tezgahın başında kimler oturuyordu?

Belki sadece bir kupayla kapanıyor bu sene, teneke olarak fazla şey kazanamazdılar ama Galatasaray taraftarının kalbindeki yerini sağlamlaştırdı basketbolcu kızlar. Yine hayran bıraktılar Galatasaraylı ruhlarına, mücadelelerine. Sene boyunca haklarını fazla teslim edemesek de onlar mücadele ederek tüm camianın haklı takdirini kazanmışlardır. Umudum odur ki; önümüzdeki seneden itibaren sarı-kırmızı atan her kalp bu kızların yanında duracaktır ve rakibe benzemeden küfürsüz, şiddetsiz sadece sevdamızı haykırmak için bu takımın arkasında olacaktır salonlarda. Ve hak ettiklerini en kısa süre içinde, hep beraber söke söke Galatasaray müzesine götüreceğiz.

2010/2011 TKBL sezonunun ardından teşekkür ederiz Galatasaray’ın Sultanları’na, parçalımıza bıraktıkları her damla ter için. Teşekkür ederiz tüm dış etkenlere, gurur duyacağımız bu mücadelenin fitilini yaktıkları için. Ama unutmasınlar hakkımız helal değildir o emek hırsızlarına. Zaten içtiğin ilaçlar uyutmaz biliriz de, sen de rahat uyuma Fenerbahçe. Kadın basketbolunun hakimi, yeniden tek başına yenemeyeceğin kadar güçlü. Güvendiğin dağlara da kar yağması yakındır.

Arca Yıldırım


Ülker - Galatasaray
Bugün
Sekizde
Sinan Erdem Olimpiyat Stadında

4 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
kaptan dedi ki...

medical park yeni takim haklisin ee ulker daha eski kasar oldugu icin buyuk salonunuzda sizi yenmektenten asil biz daha buyuk bir zevk alacagiz , Ulker kendini iyi hazirlasin...

Gala's dedi ki...

Kadın basketbolunun hakimi, yeniden tek başına yenemeyeceğin kadar güçlü. Güvendiğin dağlara da kar yağması yakındır.

Hadi kendi salonuna.

Alt + F4

DEPO