Yürüyedur Commandante!

|
10!

Misimovic olayında neler oldu neler bitti pek bir yorum yapamadık çünkü yorum yapacak kadar tecrübemiz yoktu Misimovic'le ilgili.Fakat bugün patlak veren son olayda başrolü Commandante'yle paylaşan M.Baros'u gayet iyi biliyoruz.Evet bizim Milan Baros.Hani şu aylarca süren sakatlıkları olan,ortalama 2 maçta 1 hakemle girdiği diyaloglardan,sorumsuz davranışlarından dolayı gördüğü sarı kartlarla sakat olmadığı maçlarda cezalı olan Baros.Ha,yeri geldiğinde,nadir de olsa,takımı sırtlayan Baros.İdman sırasında disiplinsiz davranışları nedeniyle idmanın kalan kısmını salonda tamamladı Commandante'nin isteğiyle.Bakıyorum da herkes çekmiş kılıçları yine,Defol Hagi diyenler bile var..Vay anasını sayın seyirciler,vaay anasını..Bunu diyenler zamanında ''Futbol bir erkeğin bir erkeğe 'I love you Hagi'diyebilmesidir demiyorlar mıydı?Ne oldu?Sahadaki ruhsuzlar,yönetimdeki koltuk sevdalıları ordusunun ihalesi de mi O'na kaldı?Galatasaraylılık bu mu ? Bu kadar basit mi her şey ?O bu değil de bize böylesi yakışmıyor beyler..

Yürüyedur Commandante!


8 yorum / Yorum Gönder:

temel reis dedi ki...

Barosa ruhsuz diyen çarpılır el insaf.

Ozan dedi ki...

hagi deli baros deli normal :) abartmamak lazım

Neco dedi ki...

Tamam hic kimse takimdan buyuk degil.
Disiplin hersey. Ona lafim yok.
Ama hala Hagi'yi neden kayiriyorsun anlamadim. Her futbolcudan antrenör olmuyor. Hagi bunun en iyi örnegi.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
bss dedi ki...

hala anlayamayan bazı dangalaklar var.

hagi bu takımın antrenörüdür,yani patronudur.aralarındaki geçen olayda çift kale idmanda oynuyordunuz da ondan mı ayırım yapıyorsunuz?antrenör bu adam baros u değil isterse bütün takımı cezalandırır sanane sen git tribünde desteğini ver!

bu memlekette herkes kendi işini yapmadığından zaten burnumuz boktan kurtulmuyor!

adam wayne rooney i değil antremandan kovmak kadro dışı bırakır,bizde milan baros antremandan kovulur,sanki bütün köprüleri yakmışlar gibi davranılır.

eğer baros öyle bir şey yaptıysa bu profesyonelliğe aykırıdır.bunun karşısında durmak taraftara yakışır ama nerde o galatasaray taraftarı...

midem bulanıyor artık,adamlar hagi ye siktir git bile diyebiliyorlar.

olmaz olsun böyle iyi gün dostu,skor taraftarlığı..

Adsız dedi ki...

gözlerinizi ne zaman açacaksınız merak ediyorum. tamam en başta gitmesi gereken adnan polattır. ama ondan sonra sıra hagi'ye ve ruhsuz futbolculara gelir. haginin hocalığı şu 5 aydır gördüğümüzse eğer, hiç kimse kusura bakmasın ama kulübe fazlasıyla zarar veriyor kendisi. başımızın tacıdır hagi ama kimse GALATASARAYDAN büyük değildir. o yüzden pılını pırtını topla, adnanı da yanına al ve GİT hagi, nolur git bu iş sana göre değil. defol demek terbiyesizlik olur o yüzden "lütfen git" diyoruz sana hagi.

Gala's dedi ki...

O bu değil de bize böylesi yakışmıyor beyler..

Yazı burdan ibaret. Herkes başarısız olabilir ama istifa bile derken böylesi bize yakışmıyor.

Mustafa dedi ki...

Geçmişe saplanıp kaldınız Hagiyi futbolcu olarak sevmek hele hele kendi takımımızda sevmek gurur kaynağıydı..
Teknik olarak takıma ne verdi söyleyin savunalım BAM denen bamya kadar aklı olmayan futbolcuları kesti takımdan diye savunuyorduk ne oldu az evvel biten maçı görmedik mi?
Hakan baltayı oynatan adam teknik direktör olamaz Misimoviç olayına girmeye gerek yok yeseydi hakan ı kadro dışı bırakırdı adamın maç içinde oynanan futbola akıtılan tere saygısı yok.. Umarım bu akşam bavulunu toplar ve yurdu terk eder
Git.. Git ki içimizde kalan az biraz sevgini de yitirme..İyi hatırlayalım seni..

DEPO