Sözün Bittiği Yer ; Hagi'nin Vedası

|




Geçen sene Ekim'in yirmi dördünde ; Khalkedon da çubuklu tayfa elimizden zor kurtulmuş, maç bitmiş , stadın ışıkları sönmüş biz kaçan pozisyonların muhasebesini yapıp , kapıların açılmasını beklerken, sen görünmüştün çıkış tünelinin başında.. Takımı tribüne getirişin, bir bayram havası , herkes son dakikada gelen gole sevinirmişçesine haykırıyordu I love you Hagi ! diye..


Bülent ' e yapılanları şu an bile hazmedememişken, Hasan'a havaalanında telefon fırlatan insanların tribünde milletin gözünün içine baka baka, yüzleri kızarmadan yönetimi protesto için Hasanşaşım diye tezahurata girerken, harcanan onca değer için içim yanarken sen geldin deli köşeme oturdun. Büyük futbol şanssızlığının yanında hatalarında olmuştur elbet, ancak seni iki mağlubiyet sonrası istifaya davet edenlerin, sen Galatasaray'ın en büyük değerlerinden biri, ele güne karşı isyanımızken ; seni bol sinkaf lı cümleler içinde kullananlarla aynı Galatasaray'ı sevmediğimi anladım. Küfrümün edebimi aştığı zamanlar oldu sana yapılan ağır ithamları gördükçe, ellerinde olsa seni tekme tokat gönderecek insanları tanıdım, aynı Bülent'e yapılanlar gibi. Yükselen Hagi istifa sesleri içimi acıttı, öfkelendim hüzünlendim. Yönetim,futbolcu, taraftar endüstriyelleşmek denen futbol illetine tutulduğumuzdan beri, taraftarın her ne olursa olsun Lincoln'ü Bülent'e , Misimovic'i Hagi'ye tercih etmesinden beri , değer nedir bilmez rezil yönetimin her defasında ciğerimizden bir parça koparmasından beri Galatasaray'ın bir his takımı olduğu zamanları özlemledim.


Kasvetli bir Mart sabahı, yolun İstanbul'a düşecekse eğer , hava alanında ellerimizde çiçekler, dillerimize name olmuş " I love you Hagi! " ile sana vedaların en güzelini yaşatmak için orada olacağız !


I Love you HAGI !










6 yorum / Yorum Gönder:

Neco dedi ki...

Futbolcu Hagi ile teknik direktör Hagi'yi ayirman lazim.

Futbolcu Hagi'ye kimse birsey diyemez, ama basin toplantisinda dogum gununu unutuldu diye cocuk gibi kusen Hagi bize yaramaz.

Özgür Şeker dedi ki...

dostum sen bizi çok yanlış anlamışsın.

adozzi21 dedi ki...

eline koluna sağlık..

erŞen dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
erŞen dedi ki...

@neco
Çocuğunun doğum gününde onun yanında değilde zor zamanda olan Galatasaray'ın yanında olan Hagi yarar mı peki? Hagi Galatasaray'ın en büyük degerlerinden bir tanesidir. Ister futbolcu olsun ister teknik direktör; Hagi Hagidir. Candır, canandır. Koy götune tekmeyi gitsin yaklaşımı hiçbir Galatasaraylıya yakışmamaktadır.

Adsız dedi ki...

@Burak

Sen bizi gercekten anlamamıssın neco

DEPO