Kim Ofsayt ?

|
Galatasaray'da kaptan olarak sahaya çıkan adam kırmızı kart yedikten sonra sırıtıyorsa; ofsayt olan yemyeşil bursanın bembeyaz oğlanı değil, ona o rütbeyi verenlerdir. Galatasaray'ın gol arayacak ileri üçlüsü ligin herhangi bir oyuncusuysa; hatayı yapan Ufuk değil, arkasındaki gücün farkında olmadan bakanlardan fırça yiyenlerdedir. Bir takımda yılı geçen süre oynamayan adam hala bekleniyorsa suç onun değil, onun yerini dolduramayanlarındır.

Eğer ki bir adam top, üç direğin arasından geçmiyor diye ömründen ömür kaybediyorsa o adam Galatasaray'lıdır. O adam topun, üç direğin arasından geçmeyeceğini bilmesine rağmen 7 gün sonrasını hala bekliyorsa Armanın Peşindedir.

3 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

lanet olsun akşam akşam duygulandırdınız. dün akşamdan bu yana hatta aylardan bu yana etmedigim küfür kalmadı a dan z ye bu takımda herşey ve her kimseye... fakat biraz önce türkiye kupası maçının bu hafta oldugunu ve haliyle şifresiz yayınlanacagını gördüm ve şimdiden o günü bekler oldum.

WarBlood dedi ki...

''Eğer ki bir adam top, üç direğin arasından geçmiyor diye ömründen ömür kaybediyorsa o adam Galatasaray'lıdır. O adam topun, üç direğin arasından geçmeyeceğini bilmesine rağmen 7 gün sonrasını hala bekliyorsa Armanın Peşindedir.''

Taraftar olmakta bunu gerektirmez mi?

uArif dedi ki...

İçimdeki gecenleri yazmışın,aynen öyle kardeşim..
ARMANIN PEŞİNDEYİZ;HERYERDEYİZ!

DEPO