İnceldiği Yerden Kopar...

|
Ali Sami YEN'den ayrılmanın hüznüyle, yeni Ali Sami YEN'e kavuşmanın sevincinin birleştiği kısa zamanda o kadar çok şey karıştı ki sevinsek mi üzülsek mi karar veremedik. Fahiş fiyata satılan formalar, çubuklu forma ile açılan yeni stad, çubuklunun İstiklal Marşı bilmeyen Kıbrıslısının transferi, taraftarın biletle giremediği açılış maçı, şifreli kanaldan yayınlanan maç, tribününün adının satıldığı stad ve açılış.

Son zamanlarda neredeyse her konuşmada bahsedilen Adnan Polat'daki inanılmaz değişim. ultrAslan'a yapılan darbe ve Alpaslan Dikmen'in kayıbından sonraki dönem. Oğuz Altay ile düzelecek denilirken bir gecede mahvedilen itibar. Devletin memurunun 50 bin küsür kişi içinde bir imzası sebebiyle racon kesmesi. Galatasaray'a aciz diyen acizelerin ıslıklanmasını kınayan yalaka bir başkan. 50 bin küsür ve milyonlarca Galatasaray taraftarına " Galatasaray taraftarı değiller" diyebilen bir dalkavuk. Özhan Canaydın'ın adını ağzına almadan yapılan bir açılış konuşması. Başbakanın izinden yürüyüp taraftarı fişlemekle tehdit eden bir başkancık. Davos Fatihi(!)'nin izinden yürüyüp arenayı terk eden başkancık. Sinkaflı konuşan bakan danışmanları, grup başkan vekilleri. 8 yıldır mağduru oynayıp kitleleri kandıran kişiye inanıp; mağduru arkasına alan, Galatasaray taraftarına çapulcu diyebilen bir başkancıkcık.

Özür dilemişsin adımıza başkan. Bilmiyoruz milyonları ama biz özür dilemiyoruz. Bizi de tespit et. Kopsun artık en ince yerinden. Var nasıl olsa yaladığın, tutunacağın başbakanın!

Dayan Galatasaray !
03.2012

7 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

başbakana yapılan haksızlıktı bir ikincisi ne Adnan polat ne desin iyiki yapmışlar mı desinler bu yazı tam bir siyasi yazı olmuş

Özgür Şeker dedi ki...

@adsız

Asıl siyaset 55 bin Galatasaray taraftarının karşısına geçip ülke adına yapılanları anlatmak, eski yönetimleri kötülemek.

Başbakanı ıslıklamak bencede ona haksızlıktı. Ama onun dışındaki tüm tepkilerde Galatasaray taraftarı haklıydı. Toki maymunun üslubu ve söylediklerini tekrar dinlersek kimin haklı olduğunu anlarsınız.

Adsız dedi ki...

Aman basbakan uzulmusmu? Cok'ta skmdeydi, gittikleri heryere omuzlarda tasindiklari bir ulkede protestoya gelemiyor...

Özgür Şeker dedi ki...

Orada bir siyasi parti mitingi yapılmıyor, Galatasaray'ın yıllardır beklediği stad açılıyordu. Ebesinin bilmemneresine yapılan yapılar, siteler oradaki Galatasaraylıların umurunda değildi.

Hiç bir siyasi güç Galatasaray'ı kullanamaz. Galatasaray, Galatasaraylılarındır!

Adsız dedi ki...

O kadar delikanlı geçiniyorsunuz madem, hakaret içermeyen yorumları niye siliyorsunuz? Madem yüreğiniz yok, blogun ayarlarını değiştirin yazılan yorum sizin onayınızdan geçmeden yayınlanmasın. Önce yayınlanıyor mesaj, sonra sözümona delikanlı admin siliyor bu mesajı. Ulan hayatınız şov lan. Delikanlılığınız bile birkaç saat sürüyor.

Özgür Şeker dedi ki...

@adsız
Evet o kadar delikanlıyız ki siliyoruz küfürsüz yorumu. ''Kendimi zor tutuyorum'' vs. yazmışsın. Tutma akıt zehirini diye sildik.

Vay be epey delikanlıymışsın be abi. O kadar gider yapıp anonim takılıyorsun.

Eğer ki gerçekten Galatasaraylıysan gel blogla ilgili beğenmediğin meseleleri, önerilerini her türlü yorumu bize anlat. Dinleyelim, okuyalım, tartışalım.

Yorumunu konuyla pek alakalı bulmadığımız için sildik. Şayet 'beğenmediğimiz yorumu sileriz' mantığına sahip olsak ikinci yorumu da silerdik.

Eğer ulaşmak istersen armaninpesindeyizblog@gmail.com adresine mail atabilir veya armaninpesindeyiz@msn.com adresinden 'delikanlı admin'le birebir iletişime geçebilirsin.

Saygılar Sevgiler

Özgür.

and1905 dedi ki...

@adsız

ıslık ıslık ıslık ıslık ıslık



Zoruna gitmesin,demokratik ülkelerde herkes eleştirilir protesto edilir.Hele ki orada değerlere laf atılıyorsa ve başkan susuyorsa taraftar susmaz.

GS taraftarı başkanın yapmadığını gayet medeni şekilde yapmıştır, kulübe,değerlerine sahip çıkmıştır.

DEPO