Bu Forma Kutsal(dı), Nasip Olmaz(dı) Herkese !

|
Sevgili Galatasaraylılar

Bilindiği gibi Colin Kazım Fenerbahçe’den Galatasaray’a transfer olmuştur geldiği kulüpteki yaşantısı, davranışları ve kötü imajı ile tanınan ve sık sık gördüğü kırmızı kartlarla takımını en hayati maçlarda yalnız bırakmayı alışkanlık haline getirmiş bu oyuncunun teknik direktörümüz Georghe Hagi tarafından mutlaka alınmak istenmesi kendisi hakkındaki olumlu görüşlerimizi zedelemiştir.

Elbetteki Galatasaray’da transferi teknik direktör ister yönetim hayata geçirir ancak daha kısa bir süre önce disiplinsiz diye kendi evladımız kaptanımız Arda Turan’a bile ceza veren, Misimoviç, Jo, Keita gibi uluslararası yetenekleri gönderen yönetimimizin bu transferi gerçekleştirmesine akıl sır erdiremedik. Ne Colin Kazım'ın söz verip "yakında çocuğum olacak ben futbol oynamak istiyorum” demesi ne de Hagi'ye söz vermesi bu transferin gerçekleşmesini sağlamamalıydı.

Tarihi örnek sporcu ve kaptanlarla dolu olan (Metin Oktay, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz, Hakan Şükür) Galatasaray'ımızın bu oyuncuyu transfer etmesi saydığımız tüm kaptanlara da bir haksızlık olduğunu belirtir, ultrAslan olarak herkesi aklı selim davranmaya davet ederiz.

Bugüne kadar olan ağırbaşlı ve soğuk kanlı duruşumuz kimseyi yanıltmasın, bizlere Galatasaray terbiyesi ve duruşunu öğreten tüm büyüklerimize ve yönetimimize bu öğrettiklerini hatırlatır buna da uygun davranmaları gerektiğini belirtiriz.

Anlaşılıyor ki bu işi yapamıyorsunuz...

Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel koordinatörü

Yaşasın GALATASARAY
Yaşasın BAĞIMSIZ ultrAslan

3 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

Lincoln, jo bilmem kimi havaalanlarini basmadik mi? Sanki Messi gelmis gibi? Onlardan bi bok cikmadi.. Bence dogru transfer degil ama cok önyargi yapiliyor... Haa olmadi oda gider herkez gibi kimler geldi gitti... Ama bir sans hakediyor ve Bizler o destegi vermemiz lazim...

murat ergin dedi ki...

içim sızlıyor içim acıyor sındıremıyorum bu serefizlerin yaptıklarını

Gala's dedi ki...

O halde Emre Belözoğlu da bir şansı hakediyor.

Hek etmemeli.

DEPO