Gaziantepspor 1-1 Galatasaray

|
Maç öncesinde kupanın sponsoruna voleybolda çelme takıp 2. tura yükselen Galatasaray, küçükken topa ayak içi vurmayı birilerinden öğrenmiş kişilerin defanstan orta sahaya çekilmesiyle başladı maça. Tabiki bunun sonucunda futbolcu olarak yaratıldığı için değil, antrenmanlara kesintisiz devam ettiği için futbolcu olan iki isim geldi kalecinin önüne. Solda yeni(!) transfer Çağlar oranın adamı olduğunu her hareketiyle belli ediyordu. Serkan Kurtuluş ise en azından sağ bek olarak sahaya çıkıyordu.

Maçın hemen başında, küçükkken antrenmanlara katıldığı için futbolcu olan Gökhan'ın hatasına, Aykutun da memur zihniyetli hareketi eklenince geriye düşüyordu Galatasaray. Maça iyi başlayıp en azından topa hakim olan takımımız, Pino ile şanslar buluyor ve 12. dakikada Hagi'nin bile aferin dediği gol ile beraberliği yakalıyordu. Geri kalan dakikalarda maçı kazanma şansını bulsak da maç bu skorla sona eriyordu.

Maç içinde yapılan değişikliklere bakılırsa Serdar'ı kenarda gördüğümüzde şunu düşündük. Aydın sahadayken 10 kişi oynayan takımımız, Serdar girince rakibi 12 kişi oynatacaktı. Biz tam buna razı olmuşken Pino'nun da çıkmasıyla takımımız 10, rakip 12 kişi oynayacak pozisyona geldi. İlk 11'de başlamasını beklediğimiz Anıl kardeşimiz de geçen haftaki golünün karşılığında 15 dakikadan daha fazlasını haketmişti.

12' Juan Pablo Pino

2 yorum / Yorum Gönder:

Sayhan Efe dedi ki...

Üslubunuz muhteşem.Zevkle takip ediyorum.Tebrikler...

Adsız dedi ki...

"küçükken topa ayak içi vurmayı birilerinden öğrenmiş kişiler"

galatasaray'ın son yıllarda yaşadığı ikilem bundan daha güzel anlatılamazdı tebrikler

DEPO