Sarı Kırmızı Bir Pazar Günü Yazısı

|
Pek hareketli bir Pazar gününde saat 16.00 sularında voleybolda malum takımla oynanacak maç için Eminönü iskelesinden vapura binip Kadiköy iskelesine yol alırken mazide yapılan deniz çıkarmalarını çokça anıp ince ince bestelerle moda girildi. Suyun karşı tarafına ev sahibi olma avantajıyla(!) giderken yüreğimizin bi köşesinde Kayseri'ye gidememenin verdiği üzüntü hakimdi. Gayet sakin geçen Kadiköy-Burhan Felek hattından sonra salona vardığımızda sayıca bizden bir hayli fazla olan çubuklularla hem tribünde hem sahada kafa kafaya bir ilk set götürdük. Kaybedilen ilk set sahadaki direnci kırmış, tribünde gözlenen ikilikler tribünsel birliğide bozmuştu. Filede mücadele edip kaybeden kızlarımızın yanında tribünde zaten az olan sayımıza rağmen birliği sağlayamadığı için istediği ritmi tutturamayan Galatasaray taraftarı karşı tarafın 'Beyazlı dikkat et düşebilirsin' diye nazik sataşmasına aynı nezaketle karşılık vermiyordu. Kaybedilen maçın moral bozukluğuyla Kadiköy' e geçip futbol maçının ikinci devresine yetişiyorduk. Barış'ın direkten dönen topuna pek çatallaşmış sesle girilen saldır Galatasaray bestesi, sahada var olan mücadeleyi görünce mutluluğa karışıyor, forvetsizlikten sağa sola dert yanıyorduk.

Şahsi fikrimdir ki uzun zamandır hasretini çektiğimiz "Savaşan Galatasaray" için Hagi'ye güvenilmesi gerekmekte. Rijkaard'a gösterilen 1.5 senelik sabır kanımca Hagi'ye de gösterilmelidir.Gheorghe Hagi , Adnan Sezgin'i işine karıştıracak adam değildir, hepimizin bildiği gibi atarlıdır,giderlidir.Hagi'yi harcamaya kalkan yönetimin Galatasaray'ın başında işi yoktur, onu yuhlamaya kalkan taraftarın da o tribünde yeri yoktur!

Hagi'ye inanıyorum!
Galatasaray'a inanıyorum!

1 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

Zaten bu dakikadan sonra şampiyonluk beklentimiz yok, veya çok çok az. Bundan dolayı artık önümüzdeki sene için yapılmalı çalışmalar, belki de öyle yapılıyordur bilemem, sadece isteğim bu yönde. En azından önümüzdeki sene hazır, taş gibi bir takımla gireriz. Tabi gitmesi gerekenler de gitmeli artık. Bu kadar süre var, önce yerli kalitesi arttırılmalı. Musa, Cumhur gibi gençler artık forma şansı bulmalı. Ligde daha kötü konuma gelinmez zaten gençler denense de. Eminim ki onlar da formanın hakkını verecektir. En azından geleceğimizi kazanabiliriz şimdi kazanmasak da.

http://jaimelesport.blogspot.com

DEPO