Geliyoruz...

|
Armanın peşinden Khalkedon'a gidenler 90 dakika hiç birşeye aldırmadan bu renkleri destekleyecekler. Bizler biliyoruz ki rüzgar ne kadar kuvvetli essede kayadan götürecegi sadece tozdur. Sahadaki biz Hagi yönetiminde bu formanın gerektirdiği sorumluluğu hissedenler ise sahada gerekeni yapacaklar. Onlardan beklenen galibiyet değil bizim istediğimiz tek beklentimiz oraya binbir fedakarlıkla gidenlere yakışır bir oyun sergilesinler. O formayi terletsinler. Onları sevenleri üzmesinler...

4 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

Sahadaki biz deyince aklıma geldi, sahada bir de İrlandalılar olacak.

Mustafa Yücedağ'ın sarı kırmızıya ihanet edenler hakkında yaptığı açıklamalar için de bir yazı yazı bekliyorum. Ne düşünüyorsun bu konuda? Armayı üstünde taşımaya layık olmayan MASKELİ şerefsizin derhal takımdan ihraç edilmesini diliyorum. Ama bu yönetimden böyle onurlu bir davranış beklemek yanlış olur sanırım.

damien

Özgür Şeker dedi ki...

hagi: ''buradaki sorunları çok iyi biliyorum'' topçumsulara verilen mesaj: herşeyin farkındayım, ayık olun!

derbiden sonra bu konuyu da ele alırız.

www.sonvagon.blogspot.com dedi ki...

Fenerbahçelileşmemeliyiz!

Daha önce zor durumlarda GS galibiyeti alıp günü kurtaran FB gibi yapıp sorunların üzerini kapatmamalıyız! 10 yıllık serinin bozulması bizi kaf dağına çıkartmamalı, sorunları masaya yatırmalı ve geleceğe sağlam adımlar atabilmeliyiz.

www.sonvagon.blogspot.com

sbe dedi ki...

Su anda takimimizin durumunu goz ardi etmek mumkun degil ama en azindan Hagi elindeki bu malzeme ile neler yapabilecegini gostermistir. Futbolcularda kendi aliskin olduklari yerde oynadiklarinda daha rahat ve kendilerine guvenli olduklarindan mutevellit olumlu performans gostermislerdir. Sanirim bu mactaki seyirci performansini tartismaya gerek yok. Umutlarimizi cok yukari cikarmamaliyiz ama her buyuk klubun odugu gibi hatalarimizdan ders cikartip gelecege bakmaliyiz. Ki bu gelecek cok parlak galatasaray icin dogru hamleler yapilacak olursa.

DEPO