Beraberlige Sevinmek

|
Bu ulkede sevinmenin bile tadini cikaramazsiniz. Bazen yersiz sevindiginiz icin itham edilirsin, bazen asiri sevindiginiz icin hatta bazen gulumsediginiz icin bile lisedeki mudurunuzden tokati yersiniz. Mutlu olamazsiniz bu ulkede izin vermezler. Bazen sevgilinizin elini tuttugunuz icin bile laf yersiniz. Hele ki etrafinizdakiler mutlu degilse sizin mutlu olmaniz mumkun degildir. Her zaman bulurlar sizin caninizi sikacak sevinmenizi engelleyecek birseyler.

Gectigimiz pazar gunu Galatasaray taraftarinin yasadigi da bizzat budur. Hayatta onlari yalniz birakmayan tek asklarinin ardindan binbir turlu fedakarlik yaparak o deplasman tribununde yer alanlar, kendilerine yakisir bir mucadele sergileyen takimlarini alkisladiklari onlara tezahurat yaptiklari icin elestirilmektedir. Bunlarin uzerine birde uzun suredir takimin icinde bulundugu buhrandan cikis umudu ve bu tribunlerin sevgililerinden Hagi ve Tugay'i yesil sahada tekrar gormenin heyecani, bu satirlari yazarken benim bile yuzumde gulumseme olusturmaya yetmektedir. Kaldi ki bizler icin sari kirmizi formayi sahada gormek bile heyecan vericidir sevinme nedenidir. Yeri gelmis kafasina taslar yagmis, yeri gelmis pislik icinde ki tribunlere oturmak zorunda birakilmis bu bir avuc taraftarin kendisinden 25 kat -yazi ile yirmi bes- daha fazla olan karsi tribunleri susturmasi bile yuzlere buyuk bir gulumseme koymaya o gururu yasamaya yeterlidir.

Ama en basta dedigim gibi yasaktir kardesim sevinmek yasak. Eziktir sevinenler yada acizdir. Sevinemezsin bu ulkede. Sizde sakin sevinmeyin !!


0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO