3 Puan

|



Güzel futbolu özlüyoruz. Oturmasını beklediğimiz total futbol düzeniyle, damarlarımıza işlemiş; mücadele , ruh , forma aşkı gibi terimlerin ters düştüğünü görmekteyiz kaç zamandır. 90.dakikada dahi rakibe basan takım olmaktan çıkıp , İstanbul deplasmanında skoru korumak için 85.dakikada korner köşelerinde, taç çizgisi kenarlarında zaman geçirmeye çalışan takımlara benzedik bu gece, bunu kabul edemeyiz.

3 haftalık seri yakaladık o kötü başlangıçtan sonra bi nebze olsun nefes aldık diyebiliriz. İlk 11 de forma bulan Serkan Kurtuluş şu zamana kadar "yeni Mehmet Güven" modelinde görülüyordu ancak Ali Turan'ın sağ bek performansı görüldükten sonra çoğu kimseye; iyi topçu gelmeye başladı. Ki unutmayalım Gaziantep maçında ikinci devre başında Sabri oyuna girerken tribünler Sabri Sarıoğlu diye inliyordu. Sabri; bizim Sabri daha geçen sezona kadar en ufak hatasında tepki alan Sabri. Serkan henüz 20 yaşında ve gelecek vaat eden bi oyuncu, bek alternatifi olarak daha çok şans verilmeli. Kewell canımızdan bi parça.İlk yarı Ragıp'la olan sürtüşmesinde bi dakka birader diye ayağa kalkmışlığımz bile vardır cafede. Pino; hızlı,hareketli ama oyun içinde pek görünmedi. Misimovic' e biraz sabır. Elano'nun yedek oturması, Cana'nın yedek oturması kadar sıkmıyor canımı.

Artık orta saha mücadelesi haline dönüşen maç, ender gelişen ataklarımız arasından; Ayhan'ın ayağında fazla top tutup pas denemesi genellikle olumsuz sonuçlanır düşüncesini zihnine yerleştiren , Ayhan'cım sen alacaksın vereceksin oyununa alışmış Galatasaray izleyicisinin homurtuları ve şaşkın bakışları arasında, Ayhan'ın iki kişi arasında üç yüz altmış derece dönüp ayağa kalkıp rakibi ekarte edip üstüne bir de köşeyi görmesinden sonra, dillerinin uçlarında hazırladıkları sövgüleri yutmak zorunda kalan Galatasaray izleyicisine oyunda yapılacak ilk hataya kadar kısa bir sevinç silsilesi yaşatıyordu.

3 puanı aldık ama güzel futbol hayalimiz önümüzdeki maçlara kaldı!

'68 Ayhan Akman

3 yorum / Yorum Gönder:

Burak Kereci dedi ki...

Arda'nın dönüşüyle açılan kontenjana Cana artık girecektir.Serkan zaten yerini sağlama aldı.En azından Sabri gelene kadar.Zaten dün gördük ki Serkan sakatlansa bile yerine Ali Turan girmicek artık.

Adsız dedi ki...

Taraftarla ilgili bir kac satir yazi yazan insan yok mu?

Özgür Şeker dedi ki...

adsız,

Kendi kendimizi mi öveceğiz?

DEPO