Rakip Karpaty Lviv

|
UEFA Avrupa Ligi'nde 2010-11 sezonu play-off turu kura çekiminde Galatasaray'ın rakibi belli oldu. İkinci grupta seri başı takımlar arasında yer alan Galatasaray, Ukrayna'nın Karpaty Lviv takımıyla eşleşti.Galatasaray-Karpaty Lviv arasındaki Avrupa Ligi play-off turu ilk karşılaşması 19 Ağustos Perşembe günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak. Rövanş karşılaşması ise 26 Ağustos'da Lviv'deki Ukrayna Stadı'nda yapılacak. Karşılaşmanın başlama saatleri daha sonra açıklanacak.

Karpaty, Ukrayna'nın orta sınıf takımlarından biri. Geçen sezon Ukrayna Premier Ligi'ni 5. sırada tamamlamışlar. Bu sezon ise 4 haftası geride kalan ligde 7. sırada bulunuyorlar. 1963 yılında kurulan bu mütevazi takım, Ukrayna'da alt yapıya verdiği önem ile tanınıyor. Yeşil-beyazlı kulüp maçlarını 28.000 kişilik Ukrayna Stadyumu'nda oynuyor. Lakapları ise ''Yeşil Aslanlar'' bize sorarsanız yeşil aslan olmaz!

''Ultras Banderstadt'' isminde bir taraftar grupları var. Ali Sami Yen'de görmek isteriz kendilerini özellikle de 'ateşli' bağyan taraftarları.

UEFA Avrupa Ligi'nde İzlanda ekibi KR Rejkjavik ve Gürcistan'dan Zestaponi'yi eleyerek Play Off oynamaya hak kazanmışlar.

Ayrıca;

2 yorum / Yorum Gönder:

uAYLMZ dedi ki...

Ukrayna fasistlerini bi guzel ..elim

Gorkems dedi ki...

Lenin karsiti pankartlariyla taninirlar...

DEPO