İlkan Karaman Galatasaray'da

|

Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi takımlarından Tofaş’ta oynayan genç yıldız İlkan Karaman ile beş senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

Galatasaray Cafe Crown ve Tofaş arasındaki sözleşme şartlarına göre,
2010-11 sezonunda Tofaş forması giyecek İlkan Karaman, 2011-12 sezonundan itibaren Galatasaray Cafe Crown için oynayacak.

Bilgi: İlkan Karaman


Galatasaray.org

Erkek Basketbol'daki yapılanmamız sürüyor. Son olarak Tofaş'tan İlkan Karaman'ı kadromuza kattık. Çok ama çok iyi bir transfer. 90 doğumlu 2.05 boyundaki İlkan Türk basketbolunda geleceğin önemli yıldızları arasında gösteriliyor. Umarız Galatasaray formasıyla büyük başarılar elde eder. Şimdiden Hoşgeldin İlkan!

3 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

yaz be kardeşim azcık şu bloga doğru düzgün bişeyler yaz iyice boşladın sende , sırf şu yankdai HIC ABUNDANT LEONES! kısmındaki yazılara tıklamak için girer oldum bloga iyi geceler!!!

(A10)

Özgür Şeker dedi ki...

@Adsız kardeşim,

Muhtemelen bloga dün aksamki mac ile ilgili birseyler okumak icin girdin. Seni anlıyorum ancak sen mac yazisi okumak icin bloga girdigin sırada ben Sivas'tan İstanbul'a doğru geri dönüş yolculugundaydim.Mactan sonraki yorgunluk ve hayal kirikliginin yanı sıra her normal insan gibi bizimde işlerimiz var. Biz burada para karsiligi bir iş yapmiyoruz ve tüm zamanımızı bloga ayiramiyoruz. Fırsat buldukca birseyler yazmaya calisiyoruz.


Anlayisin icin tesekkurler !

Adsız dedi ki...

Yanlış anlama kardeşim dünkü maçın üzüntüsüyle biraz sitemkar yazmışım, blogunun peşindeyiz iyi akşamlar.

DEPO