Armaya Gelenler, Armadan Gidenler

|

Galatasaray bayan voleybol takımımız 31 yaşındaki Sırp oyuncu Vesna Citakovic Djurisic ve 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Erika Kelly Coimbra ile sözleşme imzaladı. 187 cm boyundaki Sırp oyuncu İtalyan takımı Villa Cortes'ten transfer edildi. Brezilyalı Erika ise Kiki lakabıyla tanınıyor ve smaçör olarak görev yapıyor.

Erkek voleybol takımımız ise geçtiğimiz yıllarda takımımızda forma giyen Yasin Sancak ile anlaştı. 32 yaşındaki oyuncu 199 cm boyunda. Takımımızın diğer transferi ise Volkan Güç oldu. Milli takımımızda da forma giyen oyuncu İBB'de oynuyordu. 30 yaşındaki oyuncu pasör çaprazı olarak görev yapıyor. Takımımız yabancı transfer olarak ise Yannick Bazin ile anlaştı. Paris Volley takımından transfer edilen oyuncu Fransız Milli Takımında da forma giyiyor. 27 yaşındaki oyuncu pasör olarak görev yapıyor ve 189 cm boyunda. Her iki takımımızın da transfer ettiği tüm oyunculara başarılar diliyor ve formalarının hakkını vermelerini istiyoruz.

Erkek basketbol takımımız ise Murat Kaya ile yollarını ayırdı. Uzun yıllar formamızı giyen oyuncuya geri kalan basketbol kariyerinde başarılar diliyoruz. Mücadelesi ve uzun mesafeli sayıları unutulmayacak.

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO