WigGinS, HodGeS ve Nihan Galatasaray'da

|

Galatasaray kadın basketbol takımı geçtiğimiz günlerde 3 yeni transferle kadrosunu güçlendirdi. Galatasaray'ımız Minnesota Lynx takımından Candice Wiggins, İstanbul Üniversitesi'nden Doneeka Hodges, ve Kayseri Şekerspor'dan Nihan Anaz'la sözleşme imzaladı.

23 yaşındaki Wiggins aynı zamanda Seimone Augustus'un takım arkadaşı. Avrupa'da son 2 sezondur İspanya ve Yunanistan'da oynayan oyuncu geçen sezon Yunan takımı Athinaikos'la Eurocup şampiyonu oldu. Ülkesinin milli takımında da zaman zaman oynayan oyuncu 2 numara pozisyonunda görev yapıyor. Dış şutlarda başarılı olduğu söylenen oyuncumuz takımımızdaki bu eksikliği kapatacaktır.

Doneeka Hodges ise geçen sezonu ülkemizde geçirdi. 28 yaşındaki oyuncu 1 numara olarak görev yapıyor. Hodges de Seimone'nin takım arkadaşlarından. Kalite olarak üst seviyede olmasa da takım içinde yararlı olacaktır. Hocamızın onayının alındığı düşünülürse de güvenmek görevimizdir. Işıl Alben ile birlikte değişimli olarak görev alacağı da hesaba katılarak fazla lüks olmaması avantaj sayılabilir.

Nihan Anaz ülkemizdeki tecrübeli oyunculardan. 31 yaşındaki oyuncu da Wiggins gibi 2 numara pozisyonunda görev yapıyor. Galatasaray altyapısından yetişen Nihan ABD'de de uzun süre görev yaptı. Galatasaray'a 2. kez transfer olan oyuncu asist özelliğiyle biliniyor. Esra Şencebe'nin gideceğinin konuşulduğu şu günlerde olumlu transfer diyebiliriz. Ayrıca takımımızdan Yasemin de ayrılmış bulunuyor. Bu 2 oyuncuya kariyerlerinin devamında başarılar diliyoruz. Yeni transferlerimiz Nihan, Doneeka ve Candice'e takımımızda başarılar diliyoruz.

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO