ultrAslan Kapalı'da

|
"Öncelikle ultrAslan’ı benimseyen bütün Galatasaray’lılara saygılarımızı sunarız.

Geçtiğimiz sezonda hepinizin bildiği üzere tüm alt gruplarımızla birlikte Eski Açık tribünde yerimizi almıştık.Bu kararımızı almamıza etken olarak bir çok sebep vardı.

Ancak, gerek üyelerimizin talepleri, gerek Ali Sami Yen’deki veda sezonumuz olması, gerekse de yaşadığımız bazı kopukluklar ve sorunlar nedeni ile 2010 - 2011 yılı kombinelerinin satışa çıkmak üzere olduğu şu günlerde ultrAslan olarak, Galatasaray’ımıza daha faydalı olabilmek ve taraftarlık ruhunu tribünlere daha iyi yansıtabilmek için Kapalı Üst tribüne geçme kararı almış bulunmaktayız.

Bu kararı almamızın en büyük etkenlerinden bir tanesi maç içerisinde her tribünden gelen değişik değişik seslerin sahaya yansıması ve takımımızın olumsuz etkilenmesidir. Tribünlerin tek ses ve tek yürek olabilmesi ve eski günlerimizdeki gibi daha güçlü ve daha etkili destek için, tekrardan Kapalı Tribün’de bulunmamızı daha uygun bulduk. İmkanı olan herkesin de Kapalı Üst tribünden kombine almasını rica ediyoruz.

Ayrıca tribünlerimizden kombine alacak tüm Galatasaray’lıların seyir değil de taraftarlık ruhunu benimsemiş olmalarını, bu bilinçle kart almalarını istiyor ve rica ediyoruz.

Saygılarımızla"


"Düzelin, sadece düzelin..."

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO