Galatasaray - Beşiktaş | Hoooop İki - Sıfıır...

|

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Basketbol Liginin 28. haftasında karşılaştığı beşiktaş'ı 95-84 mağlup etti. Maçta bir ara 20 sayı geriye düşen takımımız muhteşem mücadelesi ve isteğiyle taraftar desteğini de arkasına alarak karşılaşmadan galip ayrıldı. Sakat sakat oynayan Darius, dizleri sorunlu olan Mike, yıldız olmasına rağmen mücadelesiyle takdirimizi toplayan Jasaitis, sene başından beri takımın ruu olan Rancik, takımımızda müthiş çıkış yakalayan ve özveriyle mücadele eden Evren, savunma dersi veren Murat, seyirciyi ateşleyen Fatih... Kocaman bir alkışı hakediyorlar. Mr. kimisi gece alemlerinde isimli arkadaş ve türlerine maçın kasetini oturtup izleteceksin. Görsünler Galatasaray ruhu nasıl oluyormuş. Şimdi git Jasaitis ne istiyorsan yap. Sana bir Allah'ın kulu karışabilir mi?


Darius Washington: 26 Sayı, 4 Ribaund, 5 Asist
Simas Jasaitis: 23 Sayı, 10 Ribaund
Radoslav Rancik: 22 Sayı, 5 Ribaund, 1 Asist, 1 Blok
Evren Büker: 18 Sayı, 5 Ribaund, 3 Asist, 1 Blok

Bayan Takımımız ise dün yapılan karşılaşmada rakibi beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti. Play off ilk tur ilk maçında rakibini yenen aslan kızlarımızı tebrik ediyoruz. Takımımız rakibiyle ikinci karşılaşmasını 19 Nisan Pazartesi günü Burhan Felek Spor Salonu'nda yapacak. 17.30'da başlayacak karşılaşmadan galip ayrılırsak turu geçen taraf olacağız. Olası mağlubiyette ise tur son maça kalacak.

8 yorum / Yorum Gönder:

Özgür Şeker dedi ki...

Galatasaray ruhu var her birinde
düşmüşler play off peşine!

90 + 3 dedi ki...

Bu akşam maç öncesi teknik taktik yerine bu maçı izletsin Rijkaard, yeter. Altyapıdan çıkan adamlardan değil, Litvanyalı'dan, Amerikalı'dan izler olduk "ruhu".
http://doksanartiuc.blogspot.com/2010/04/galatasaray-cc-95-84-besiktas-ct.html da yazıp çizdik birşeyler. Helal olsun hepsine tekrar.

Adsız dedi ki...

helal olsun bütün oyuncularımıza. teker teker...

uAYLMZ dedi ki...

Herseyi hak ediyorlar, bu mucadele, bu hirs iste GALATASARAY RUHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bitse de gitsek dedi ki...

resmen korku tüneli gibiydi karşılaşma
kabusu gördük
o kabustan Darius uyandırdı bizi resmen
sakatlığına rağmen böylesi bir performansla hem takımı, hem tribünleri ateşlemeyi başardı helal olsun valla

salon içinde görevli özel güvenliğin ne iş yaptığını da merak etmiyor değilim.
ilk periyodun ortalarında salonun saha içi kapısından 2 kız girdi içeri
bir tanesinde bjk forması vardı!
özel güvenliğe biletlerini gösterip yerlerini soruyorlar
ve özel güvenlik de yeri tarif ediyor!
''bunları nasıl alıyorsunuz salona'' diye bağırdığımda ''ne yapalım bileti var'' diye tepki geldi özel güvenlikten......
özel güvenliğin bu lafından cesaret alan kız ''sanane lan ne karışıyorsun'' diye bana karşılık geldi
etrafımdaki insanlardan da tepkiler yükselince özel güvenlikler kızları koridora götürdü, polis de gelmiş bana ''sessiz ol'' diyor.....

ben veya bir başka GS'li üzerimizde formamızla akatlarda oynanacak bjk-GS maçına gitsek salona girmek istesek ordaki özel güvenlikler de ''bilet almışsın ne yapalım izleyeceksin maçı'' mı diyecek acaba ?!

Gala's dedi ki...

Bu olayı bilmiyorduk öğrenmemiz iyi oldu. Tepkinizde sonuna kadar haklısınız. Çok doğru davranış göstermişsiniz. Polis de mantıkli bir şey yapsa şaşıracağız. Yuh artık yuh. Al sana 2. fb maçı. İyi kurtarmışız. Eminim başka yerde olsa olaylar çıkardı.

uAYLMZ dedi ki...

Hatirlarsaniz ASY'e de geldi böyle bir kiz bjk formasi uzerinde ...

http://www.youtube.com/watch?v=UksDZ2d3sHs

servet dedi ki...

facebook taraftarı işte bu sarışınlar.

DEPO