Ali Turan Galatasaray'da

|

Kendisiyle 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren geçerli olacak prensip anlaşmasına varılan Ali Turan, kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Ya Seve Seve !


Çıldır, Çıldır Hurma !

7 yorum / Yorum Gönder:

Mario Jardel dedi ki...

arda'dan sonra ikinci turan :=) Sonuna kadar arkasında durmamız lazım bu adam koskocaman yarım sezon top oynamamayı göze alıp galatasaray'a geldi.. Hemde topuz örnekleri bu kadar yakınındayken... Hoşgeldin ali..

Gala's dedi ki...

Mehmet Topal'ın da Valencia ile anlaştığı haberleri dolaşıyor.

Mario Jardel dedi ki...

inşallah gider topal.. Hele hele yerine erst ayarında bir yabancı futbolcu alırsak ve yüklü bir bonservis bedeli ile topal'ı elden çıkartabilirsek hiç durmasın.. Malesef ki rijkaard'ın sistemine uymuyor topal.. Evet manisaspor maçında iyi oynamış(izleyemedim izleyenlerden duydum) ama bu onun toparlanıp eski günlere döneceğine dair yeterli bir kanıt olamaz.. Galatasaray yeni sezonda o bölgeye takviye yapmadan transferi tamamlamaz.. Jo'nun yerinede mustafa pektemek gelir transfer sezonu tamamlanır..

Adsız dedi ki...

nondanın önlibero olanı lazım mehmetin yerine. ali turanda sağ bek oldu mu iş biter. mustafa pektemek gündemimizdeyse çok iyi ama zor alırız gibi geliyor

Neslişah. dedi ki...

Umarım çok başarılı olacak.

uAYLMZ dedi ki...

Her Galatasaraya formasnini giyenin yanindayiz, ve bizlere basarilar dilemek duser... Bu arada blog cok iyi gidiyor sizlerede basarilar :)

Adsız dedi ki...

hoş geldin Ali Turan. hep beraber nice şampiyonluklara...

DEPO