Fiyat Sorunsalı

|
Kale Arkası Kapalı(?) : 90 TL

"Kardeşim siz maça gelmeyin. Eski açıkta elinde meşaleli taraftar istemiyoruz. Koluna hatunu takmış, diğer elinde buzlu viski olan paltolu kodomonlar izleyecek bu maçı. Onlar zaten haftaya sivas deplasmanına gelmezler. Kim çekecek o kadar yolu. Enayi mi bu millet. Siz gelirsiniz o maça. Olmadı sonraki maç burda Diyarbakır'la. O maça gelirsiniz olur biter. Bunu kabullenin artık. Futbol zengin oyunudur. En kral futbolcular da, en ateşli tribünler de dünyanın en zengin ülkelerinden çıkar(!) Siz de başka bir yere gidin o gün. Ne biliyim Opera olur, sinema olur yapın bişeyler işte. Ama GSBonus alın gol atarsak ekstra bonus kazanırsınız. GSMobile alın maçın sonucunu biz size göndeririz. GSTV alın maçın özetini izlersiniz. GSBilyoner'den iddaa oynayın, bakarsınız zengin olursunuz. O zaman başımızın üstünde yeriniz var. Hemen alın bunların hepsinden. Bizim kodomonlar ne GSBonus'u 1 ay bekler, ne GSMobile'ı 6 gün bekler, ne Dıgıturk müşteri hizmetlerini arayıp gerizekalı temsilciyle uğraşır, ne de 3-5 kuruş için bahis oynar. Ama maça gelirlerse tüm dünya medyasında şekil yaparız centilmen derbi diye. Takım yenilirse rakibi alkışlar, kendi futbolcusuna Hıncal gibi saldırırlar. Maç bitmeden çıkar giderler. Ama biz parayı alır yolumuza bakarız." deseniz bilet fiyatlarından daha az koyardı bu taraftara. Ama unutmayın ;

Herkes Gider Biz Kalırız, Biz Galatasaray'lıyız !

Taraftara koydu koymasına bu fiyatlar. Fakat her şeye rağmen göze almıştı bu taraftar bileti almayı. Alamadı işte. Binlerce GSBonus sahibi biletsiz kaldı. Sebep çok açık. Her sezon olan biletix sorunu. Sorun şudur ki; bu adamlar biletleri satmıyor. Kendi adamları biletleri alıp karaborsa yapıyor. Her derbiden sonra araba yeniliyorlar. Artık bu firmadan kurtulmanın zamanı geldi. Bu işi kulübümüz kendisi yapmalıdır. Resmi sitemiz biletix'den daha hızlı yapacak kapasiteye sahiptir. Hem de verilen komisyondan kurtulmuş olunur. Ne biliyim GSBiletix mi olur, GSTicket mı olur, ne olacaksa olsun. Alın size bir gelir kapısı daha. Hani blogu dergiye koyanlar felan izliyorsa hala bu sese kulak versinler. Bilmiyorum başka yolu varsa da uygulasınlar. Ama bu illetten kurtarsınlar taraftarı. Her icraatını övdüğümüz Adnan Polat bu konuda da sorunu çözerse dikeni kalmayacak gibi. Son söz :


Ne Kadar Karaborsacı Varsa Aroune Kone !
Hatta; Razundara Tjikuzu !

5 yorum / Yorum Gönder:

Unknown dedi ki...

biletix kadar tribuncu geçinen çapulcuların da temizlenmesi lazım.

Adsız dedi ki...

bu olay ancak şöyle biter :
ben almayacağım sende almayacaksın o da almayacak ama ötekide almayacak. herkes kombine alacak.aslantepede azalır umarız.içimizde bunlardan olması üzüntü verici. biletixden vazgeçileceğini sanmıyorum.

and1905 dedi ki...

GSBONUS Aslantepe'de daha gerçekçi işleyecektir umarım.

Biletleri bende inanmıyorum gerçek sahiplerinin aldığına.
Stad çevresinde gezmeye başlamışlar bile düştü bile şeref yoksunu insanlar.

biletix yanlış hatırlamıyorsam birkaç sene önce bir çete kurmak yüzünden suçlanmıştı.Tutuklananlar falan olmuştu.

Sana katılıyorum.Emek emek çalışan ve imkanları ölçüsünde bütün sponsorluklara destek vermeye çalışanlar büyük maçlara layık görülmüyor.

di canio dedi ki...

aynen öyle bizde alamayacağımızı anlayıp biletixci bulmaya çalıştık adamlar karaborsa fiyatından istiyo bide üstüne kartlarınızı bize yolayın diyo yani bide başka birşey isteyecekler diye korktum alah belanızı versin diyip vazgeçtik gidicez yine nevizadede izliycez ben girip netten alabilen bir insan olabileceğini sanmıyorum hepsi bu şerefsizlerin elinde

Adsız dedi ki...

her şeye rağmen oradayız. bekliyoruz.

DEPO