ultrAslan Koreografi Ekibi Takvimi

|


Daha önce ultrAslan Sweat satış yazısında bu takvimin çıkacağı haberini vermiştik. Şimdi takvimin tasarımı tamamlandı. Takvim kapak ve 3 sayfadan oluşuyor. 35-50 cm boyutlarında ve spiralli. Gelecek sezon maçlarımızı Aslantepe'de oynayacağımız için bu sezon koreografi konusunda iyi bir son yapılmak isteniyor. Koreografi ekibi bu konuda harekete geçti. Çok önemli şovlara hazırlanıyor. Bildiğimiz gibi ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumu bu tip görsel şovları kendi bünyesinde hazırlıyor. Kesinlike yönetimden, gazeteciden, validen, belediyeden, sponsordan destek almıyor. Bunun için bu takvim hazırlandı. Elde edilecek gelir ile şovların bir parçası olabilirsiniz. İlk olarak 250 adet basılıyor. Şu anda baskı aşamasında. Talebe göre 2. 3. ve 4. baskı da yapılmak isteniyor. Ama ilk olarak 250 adeti tüketmemiz lazım. Özellikle temsilciliklerden toplu alımlar önemli.

Fiyatı 7.5 TL olarak belirlendi. İlk baskı neredeyse bitmiş. İster elden, ister karşı ödemeli olarak kargo ile alabilirsiniz.
Hesap bilgileri :
Ahmet Rahmi Yalçın
İş Bankası Gültepe Şubesi
Şube Kodu: 1069
Hesap No: 0515781
IBAN NO: TR900006400000110690515781

Not: Havaleyi yapanlar adreslerini koreografi@ultrAslan.com adresine mail atarlarsa geri dönüş yapılacaktır.

Not: Takvim fb maçı koreografisi için tekrar satışa çıktı. Almak isteyenler mail atabilir. (11.03.2010)

4 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

Takvimle ultrAslan sweati beraber alma imkanımız varmı ki aceba ?

Gala's dedi ki...

Farklı gruplar düzenlediğinden zor biraz. Yinede mail at sen.

Gala's dedi ki...

Farklı gruplar düzenlediğinden zor biraz. Yinede mail at sen.

Gala's dedi ki...

Arkadaşlar Merhaba,

Koreografi Ekibi olarak, Ali Sami Yen’e veda sezonumuzda elimizden geldiği kadar Görsel organizasyonlar gerçekleştirmeye ve tribünlerimize renk katmaya çalışıyoruz.

Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz organizasyonların hiçbirinde, yönetimden veyahut kendi iç dinamiklerimiz ve dünyanın dört bir yanına yayılmış renkdaşlarımızdan hariç kimseden destek almadık. Atletico Madrid maçında gerçekleştirilen "Hic Abundant Leones" koreografisinde, koreografi öncesinde çıkarttığımız takvimlerden elde ettiğimiz gelirin önemli bir payı oldu.

Fakat yinede satışlar bizim tahmin ettiğimiz düzeyde gitmedi ve 250 kadar takvim şu anda hala elimizde. fb derbisine hazırlanan ekibimiz, bütçe yaratabilmek adına eldeki takvimleri 10 TL’den satışa çıkarıyor.

Öncelikli olarak belirtmek isriyoruz ki, burada amaç duvarınızı güzel bir takvimle süslemek değil 28 Mart günü gerçekleştirilecek organizasyona katkıda bulunmak olmalıdır.

Katılıma göre yeni baskıya geçebiliriz.

DEPO