Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da...

|

Jo'yu aldık yahu varmı ötesi? Hani Şu Rusya'daki acayip saçlı adam... Avrupa'da oynayamayacak olması çok kötü. Satın alma opsiyonunun bizde olması affedilebilir bir cevap. Bir de opsiyondaki rakam önemli. 24 milyon Euro'ya İngiltere'ye gitmişti. 8 milyon gibi bir rakam konuşuluyor. İyi performans göstermesi durumunda iyi rakam. Teşekkürler Adnan Polat, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ. Keşke Avrupa'da oynasaydı. Eğer Atletico'yu geçersek Baros diğer tura yetişir diye iyimser yaklaşıyorum. Bu arada da ligi Jo süpürür. Premier Lig takımı olduk resmen. 32 numarayı giyecek.

Elano ile iyi anlaşır ve performanslarını karşılıklı artırırlar diye düşünüyorum. Çok yetenekli bir forvet olduğu gerçek. Attığı goller ortada. Bir Premier Lig oyuncusu olmasının dışında Brezilya Milli Takım oyuncusu olma referansı da orada duruyor. Bizde yakalayacağı form ile yeniden oraya dönmesi olası. Yeteneğine gölge düşüren olay disiplin. Ama Rijkaard faktörü bunu çürütüyor. Elbette hayat bu kadar basit değil ama aklının başına gelip, yeniden çıkış aramak istemesi Kewell, Baros, Keita, Hagi, Popescu gibi isimleri hatırlatıyor. Disiplin sorununu sadece oynamadığında çıkarıyor. Yani Lincoln karaktersizi gibi durmadan sorun çıkarmıyor. Bu yönden de rahat olalım. Galatasaray forumlarına rahat rahat girebiliyorum. Ama suyun öteki yakasında forumların kilitlendiği, internet cafelerde jeneratörlarin devreye girdiği konuşuluyor. Emre şerefsizinin onu sakatlaması için dua ediyorlar.

Jo'nun GSBonus'un yeni yüzü olması da olası. Bu yönden de mantıklı bir transfer. Cska’dan Caner'in, Manchester City’den Elano'nun, Everton'dan Neill'ın arkadaşı olması da başka bir ayrıntı. Dediğimiz gibi eleştirilecek tek yanı Avrupa'da olmaması. Yoksa bu oyuncuyu bırakın devre arasında, sezon başında bile alamayız.


Hayırlı Olsun...
Vurduğun Gol Olsun...
Jo Jo Jo


Not: Opsiyonunun olmadığı açıklandı.

10 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

vay be jo. yok artık jo. delirdim. manyakmıyım ne. açıp camı bağırmak geliyor. uzun vadede müthiş iş. helal olsun

Adsız dedi ki...

Yılın transferini yaptık.

Ligin en iyi forveti bence. en azından potansiyeli en yüksek. fenerin buna umut bulut ile cevap vermesi bekleniyormuş. hayırlı olsun.

Adsız dedi ki...

gerçekten helal olsun. şampiyonluğunuz hayırlı olsun. biz daha kongrede demirörenle uğraşalım.

yasin emre dedi ki...

Demiştim sana burak. mesaj gelince ilk aklıma sen geldin. sözünden dönmek yok.

Hayırlı olsun

Adsız dedi ki...

Cimbom Joyu aldı fenerbahçede avareli alsın

Gala's dedi ki...

Yasin yürü git len :)

Gala's dedi ki...

Çarşı forumundan bir yorum ;

bizim saygıdeğer yönetimimize jo yu söylesen daltonlardaki co gelir akıllarına işte bu kadar fark var iki yönetim arasında.

Dimple dedi ki...

Merhaba

Futbolu çok iyi takip etmiyorum ama Arda sebebi ile takip etmeye başladım ve dolayısıyla Galatasaraya semapti duydum. Sonrasında bu iyice aşka dönüştü. Kendimi tam bir Galatasaraylı olarak görüyorum. Tarihimizle ilgili birçok şey öğrendim. Şu anda futbol takımımızla ilgili herşeyi biliyor, güncel olarak izliyorum. Diğer branşlarlada sevinip üzlüyorum. Ama futbolun içine henüz tam olarak giremedim. Bu transferin basında çok önemli olduğu konuşuluyor. Sizin yazınızdan da bunu anladım. Öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum. Ama birkaç soru soracağım.

Oyuncu kaç kez milli oldu?
Milli takımında son zamanlarda oynadı mı?
Barosun gitmesi mi düşünülüyor?

Gala's dedi ki...

Anladım. Aramıza hoşgeldin. İlk 2 soru özel hayata girer. Onun için cevap veremem :) Şakayı bırakıp cevap vereyim. 10 kez oynamış ve 3 gol atmış. Son zamanlarda çok çağrılmamış. Baros'un gitmesi sürpriz olur. Tobias gidecek gibi görünüyor.

Adsız dedi ki...

co co co ale ale ale co co co ale ale ale

DEPO