Galatasaray 1-0 Gaziantepspor

|
Karın yağması sebebi ile sağ tarafta her top gelişinde yüreğimizin ağzımıza geldiği maç sonucunda güney temsilcisini 1-0 mağlup etmeyi başardık. Bir yandan yoğun hava yağışı sebebiyle tribünlerin boş kalması varken Nonda'nın berbat performansına kaçan penaltıyı eklemesi canımızı sıkıyordu. Her ne kadar kötü oynasada attığı şut sonrası yapılan ıslıklı protesto keyifleri kaçırıyordu. Adnan Polat'ın Galatlar amblemli şapkası bizi Store'a özendirirken sahada aslan yürekli bir isim sahne alıyordu. Sezon başından beri yaptığı mücadele ile Galatasaray'lı gibi oynayan Mustafa bugünde mücadelesine golü ekliyor ve gönülleri fethediyordu.

Yoğun kar yağışına rağmen Ali Sami YEN maç oynanacak hale getirilmişti. Bu özen tribünlere gösterilmese de gerçek taraftar yine oradaydı. Gereken destekte gönülden veriliyordu. Nonda'yı ıslıklayan kalın cüzdanlara inat ona desteklerini gösteriyorlardı. Çünkü unutamıyorlardı şampiyonluktaki o kafasını. Bu zeminde Elano sambasına başlıyordu ve Frank'ın onu çıkartması taraftarlar arasında hata olarak konuşuluyordu. Mustafa Sarp'a Barış Özbek katılıyor ve ıssırgan oyununa devam ediyordu. Caner sağlık kurulu gazisi Kewell'ı aratmıyor, yeni transfer Neill savunmayı toplamış gözüküyordu. Hücuma çıkarkende topları bilinçli kullanıyordu. Küçük kaptan Uğur sağ tarafı 1915'in Çanakkalesine çeviriyor, hücumda da Büyük Taarruz edasında gol arıyordu. Kaptan Arda önderliğindeki aslanlar yeni transfer Jo'yu da yanlarına alarak 3 puanı 36'nın üstüne ekliyordu.

75' Mustafa Sarp

4 yorum / Yorum Gönder:

Humerus dedi ki...

Güzel galibiyet..Bu hava şartlarında fire vermeden yolumuza devam ediyoruz.

Adsız dedi ki...

'Karlar düşer
Çığ oluruz çoşarız
Arman için sahalara dolarız!'

Unknown dedi ki...

Yönetime de teşekkür etmek lazım yeni açıktakileri kapalıya aldırtarak gala's.
İyi galibiyet oldu

Gala's dedi ki...

Yönetim zaten bu tip ince işleri çok iyi düşünüyor. Yaptıkları büyük işlerden çok daha önemli şeyler bunlar benim gözümde.

DEPO