Denizlispor 1-2 Galatasaray

|
Denizlispor 1-2 Galatasaray

Transferin şampiyonu Galatasaray, gönüllerin şampiyonluğunun dışında reel şampiyonluk için gitmişti Denizli deplasmanına. Maç gününe verilen bütün randevuları iptal edip 7/24 saat bu maçın kadrosunu sorgularken, maçın başlamasına yakın gönderdi GSMobile aracılığı ile bunun cevabını Frank Rijkaard. Bildik eksiklikler de olsa Galatasaray maçı kazanmalıydı. Zaten sahaya çıkacak kadro da rakipten oldukça üstündü. Ama kadronun içinde yazılı 4 hece 9 harf gözlerimizi parlatıyordu. Emre Çolak. Ne yeni gelen transferi aradı bu gözler ne de başkasını. Onu görünce film kopmuştu. Sahada bizden biri olacaktı. Bir parçamız sahada olacaktı.

Maç başladı. İyi ya da kötü oynayacaktı ama daha 1. dakikadan itibaren yaptığı pres, verdiği mücadele, kazanma hırsı ve Galatasaray'lılığı yeterdi. Bunun yanına Allah vergisi yetenekleri de eklenince komple bir oyuncu olmuştu gözümüzde bücür aslan parçası. Evet daha alacağı çok yol vardı. Şampiyonluğun kıran kırana geçeceği haftalarda kenarda bizler gibi 2 eli yüzünde abilerini izleyecekti. Ama oyunu ile bize umut veriyordu. Frank ve ekibinin güvenini boşa çıkarmıyordu. Şu hali ile de kadroda hiç sırıtmıyordu. Galatasaray'lı gibi oynuyordu yani. Ona katılan Mustafa Sarp'da sahada kendini parçalayanlardandı aynı Barış gibi. Küçük kaptan Uğur yediğimiz golde uyusa da maç boyunca sağ taraf güvende imajı yaratıyor, hücumda da fazlasıyla yer alıyordu. Geç sola denince geçip orada da yüreğini koyuyordu sahaya. Caner sol bekin oyuncusu olmadığını belli ediyor, Servet- Neill ikilisi yavaştan uyum sağlıyor ve Neill tekniği ile istenen adam benim mesajı veriyordu. Elano, Rijkaard'ın onu orta sahada merkeze yerleştirme projesine uyum sağlamaya çalışıyor, Jo ise fiziği ve tekniği ile şampiyonluk yolunda katkısının büyük olacağını resmediyordu. Bunu da attığı golle belgeliyordu.

Leo Franco yaptığı hatalarla sabrımızı zorluyor, topu oyuna sokarkende r.rençber havasına girince Ufuk Ceylan ismi herkesin aklında ön saflara geliyordu. Kaptan Arda attığı golle doğum gününde en büyük hediyeyi kendisine veriyor, Dos Santos ise tekniği ile kısa sürede bizi büyülüyordu. Sonuçta Galatasaray Denizli'nin güzel zemininden horozu çöplüğünde kesmenin verdiği sevinçe dönüyor ve 15. kupa için elemesi gereken Antalya'yı gözüne kestiriyordu.
18' Arda Turan
62' Jo Alves

3 yorum / Yorum Gönder:

and1905 dedi ki...

EMRE ÇOLAK benim için 2. yarının en büyük kazanımıdır.

Yeni transferler falan benim için sönük kalmıştır.O'nu 11'de görünce tarif edilmez sevinç duydum.Umarım sürekli rotasyon içinde yer bulur.

Sakın Aydın'la bir tutmayalım.Aydın hiçbir zaman mücadele etmedi.Emre Çolak ise çimleri söküyor koşarken çokta yetenekli zaten ASLANIM BENİM.

lEO FRANCO Galatasaray'ın kalesine geçecek kaleciyse ben de......

Adsız dedi ki...

Benim için yeni arda emre çolak oldu maç sonunda kamera arkası görüntülerde seyirciye yaklaşımı ardaya benziyor.jo ve giovani dos santostan ümitliyim.bu takım bizi şampiyon yapacak.francoyu savunurdum ama savunulacak yanı kalmadı. artık ufuk ceylan oynasın.

Süleyman dedi ki...

benim dün izlediğim jo leblebi gibi gol atar feneride samiyene gömer. dos santosta gökhanı pazara gönderir volkanı istenmeyen tüylerden kurtarır.

DEPO