Adalet !

|

Şubede yaşanan malum olayları biliyoruz. Neden yapıldığını Allah'tan başka bilenin olmadığı saçma sapan olayda kulübümüz krizi iyi yönetmişti. Ama buna rağmen verilen cezalarda tutarsızlık vardı. Elbette ceza almalıydık. Ama verilmesi gereken cezaların dışında kişisel fanteziler sonucu verilmiş cezalar vardı. Tahkim kurulu bilmemkaçıncı celsede kararını verdi ve anlamsız cezaları kaldırdı. Çünkü hukuka uygun değildi bu cezalar.

Karara göre kişisel fantezi sonucu verilmiş -5 puanlık ceza kalktı. Hukuksal dayanağı olmayan cezanın verilmesi komik bir gelişmeydi zaten. Kaldırılmasına sevinmedik çünkü gayet normal bir olay. Bunun dışında suçu olmayan Yiğit Şardan'a verilen ceza da kaldırıldı. Diğer tüm cezalar olması gerektiği gibi onandı. Hak yerini buldu böylece. Anlamadığım konu Cemal'i takımda tutmakta neden ısrar ediyoruz. Hem böyle bir olaya karışmış hem de 2 sene bsaketbol oynamayacak bir isim kalmamalı bence kulüpte.

Aslanlarımız hem ligde hem Avrupa'da kendilerine yakışanı yapıyorlar. İnanılmaz mücadele göstererek isyan ediyorlardı. Bu karardan sonra Daçka ile puanımızı eşitledik. Play off ve dolayısıyla şampiyonluk şansımız dahi doğdu. İyi takviye ile olmayacak bir iş değil. Unutmayalım ki, Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır.


Siz de bir Galatasaray efsanesi yaratabilirsiniz !

Bu arada FCN Blog takımımızın koçu Cem Akdağ ile canlı röpörtaj yapacak. Göreve geldi geleli kulüp yayınları dışında hiçbir yere konuşmayan hocamız 9 Ocak Cumartesi saat 12.00'de FCN Blog'da olacak. Cem Akdağ'a sormak istediğiniz sorularınızı veya belirtmek istediğiniz görüşlerinizi fcnblog@yahoo.com mail adresine mail atabilirsiniz. Ya da FCNBlog adresinden yorumla katılabilirsiniz.

1 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

Galatasaray her zaman haklidir !

DEPO