Türkiye Kupası - Galatasaray 2-1 Trabzonspor

|
Güzel maç oldu. Yine savunmamız bildik hataları yaptı. Eski alışkanlık olan duran toptan golü yedik ama ilerinin daha gayretli olması maçı bize çevirdi. Yabancılardan yoksun bir kadromuz vardı. Erken gitmelerini hataydı bana göre. Ama şans bulamayan oyuncular için fırsat oldu. Caner kendini asıl yerinde gösterme şansı buldu. İyi de kullandı. Sadece hücumda değil, savunma olarakta iyiydi dün. Hakan Balta'nın değil, Harry Kewell'ın yedeği olması gerektiğini gösterdi. Aydın forvet olması sebebi ile izlenime olanak vermedi. Arda çok etkiliydi. Maçın başında kaptanlığını ortaya koymasıda kapaktı kimilerine. Barış her zamanki ıssırganlığını gösterdi. Ayhan'da düşüş var. Hakan Şükür, Ümit Karan gibi operasyonların son halkası olacağa benziyor. Devre arasına girerken öncelikle stoper gerektiği açık. Sonraki seçenek ise kesinlikle forvet. Bu konuya daha sonra gireceğim. Rijkaard gençlerden çok yararlanacağa benziyor. İnandığı kişiye forma veriyor. Çetin ve Berkin gibi 2 sürpriz vardı mesela. Bu konuda çok umutluyum. Bence dün iyi maç oldu. Ve kazandık. Var mı daha ötesi ?

Seni Sevmeyen Ölsün !

Biraz da tribünden bahsedelim. Yapılan toplantıdan sonra Gençlerbirliği maçında iyiye yönelme vardı tribünde. Bu maçta ise müthişti. Hatta TRT de tribünü göstermekten kendini alamadı. En az 20 kere göstermiştir Eski Açığı. Maç sonunda da uzun süre bağlı kaldılar. Çok iştahlılar yayıncılık anlamında. Onlara teşekkür etmek gerek bu konuda. Tribünde hatalardan ders çıkarıldığı gerçek. Nevizade'nin maç sonuna saklanması mesela. Ve anlık tepkiler. Artık anlık tepkiler daha fazla oluyor. Dün tribünün iyi olmasında diğer faktörde 25 liralık fiyattı. Sürekli diyorduk bilet ucuz olursa cehennem eskisi gibi olur diye. Dün tribüne baktığımızda Alpaslan Dikmen tribünü tamamen dolu. Ve iştahlı gençlerden oluşuyor. Yani çok fazla alım gücü olmayan gençler bu maça gelmiş. Öğrenciler diyebiliriz buna. Kapalı alta baktığımızda ise boş gözüküyor. Yani üst tabakadan maça çok ilgi olmuyor. İlgi olduğunda ise yeterli destek sağlanamıyor. Tek destek gören çekirdek satanlar oluyor. Hadi bu sene böyle geçecek ama loca ve V.I.P. 'lerden yeterli parayı kazanacak yönetim Aslantepe'de en azından bir kale arkasını bu seviyede tutmalıdır. O zaman orası modern bir cehennem olacaktır. He çapulcu istemiyoruz diye sapla samanı karıştıran varsa Aslantepe'nin çekirdek ihalesine dünya devi şirketler girer onu söyleyelim..

39' Caner Erkin
48' Arda Turan

6 yorum / Yorum Gönder:

Futbol-Kolik dedi ki...

Alpaslan Dikmen triünü muhteşemdi. Orada olmak için neler vermezdim.

Özgür Şeker dedi ki...

Kıçımızı yırttık.maç esnasında eski açıkta aşağıya dökülenler oldu.alkolu fazla kaçırıp kusanlar oldu.Bazen kendimizi yerde bulduk. Her birimiz Aydın'dan daha fazla yorulduk(!) O kadar çok zıpladık ki Aydın'dan daha iyi kafaya çıkabiliyoruz artık(!)

Adsız dedi ki...

caner caner caner bu çocuğu bek oynatmayın yeter

di canio dedi ki...

evet tribünler uzun aradan sonra ilk defa bence toparlanmıştı ancak sezon başından beri farkettiğim şey kapalının bitmiş artık yeni değerimizin alpaslan dikmen tribünü olduğudur.
fiyatlar konusunada katılmamak elde değil hep ingilterede maçlar full der dururlarya alım gücü olduğu sürece buralarda boş kalmaz ama buna bazen yönetimde yardımcı olup fiyatları aşağı çekmelidir

Adsız dedi ki...

Valla tv'den de olsa ilk kez adam gibi futbol gösterdi Trt ve hic durmadan E.A gösterdiler. Insallah TRT tum lig maclarinin yayinlama hakkini alirda bizde ligtv sökup atariz.

Adsız dedi ki...

teşekkürler trt

DEPO