Galatasaray 1 - 0 Panathinaikos

|

Karşı, son zamanlardaki kötü futbolu "oldurtamadık" diyerek açıklıyordu. Bu maçın geneline baktığımızda oldurttuk diyebilirim. Erken değişiklikler olmasa çok daha iyi olabilirdi. Rijkaard bu maçla yeniden 2 ön liberolu sisteme döndü. Hem savaşan hem üreten takım vardı bana göre. Keita yedek olunca acaba dedim ama güvenim sonsuzdu. Maç kitlenmiş olsa sonradan giren Keita çok işe yarardı. Mustafa Sarp golü verene dek atacaktı görünene göre. Ama fazla uğraştırmadan 2. de verdi golü. Vermediği gol, gol değildi onun için demiyorum ama çok kötü bir maç yönetti torpilli hakem. Taraftar çok iyiydi. Ama koordinede biraz sıkıntı var gibi. Daha grup bitmeden liderliği garantiledik. Son maç rotasyon maçı olur artık. Şu anda Bülent Tulun, Elano ile Sasa İliç'i aynı cümle içinde kullanıyor. İyi ki bi İliç varmış arkadaş diyesim var. Servet Cisse'ye illallah dedirtti. Muhtemelen şu dakikalarda soyunma odasında Cisse Servet'ten bahsediyordur.. " Ne adammış ulan vay a.g. Tamam futbol kız oyunu değil ama herkesde Iğdır'lı değilki arkadaş. "

50' Mustafa Sarp

7 yorum / Yorum Gönder:

Teknojest dedi ki...

Dün Gs çok iyi mücadele etti.Pana biraz açılsaydı daha fazla gol de bulabilirdik ama buraya beraberlik için gelmişler belli.Sanırım Rijkard Ortasahada Arda yada Elano yu oynatması gerektiğinizin farkına vardı.Kewell Elano çok farkedilen top oynamasalar da çok iyi mücadele ettiler.Bu tempoyu oturtmak lazım..

Gala's dedi ki...

Evet golden sonra pana biraz açılsaydı Keitanın da girişi ile çökerlerdi. ama ilk maçtan tecrübeli olacaklarki bunu yapmadılar. ısrarla kontra denediler. bu arada yazıda değinmedm ama dün Arda çok iyiydi.

Adsız dedi ki...

arda çok iyiydi arda. kaptanım benim. adamlar resmen seyeretti şaştı kaldılar hep böyle arda hep

Adsız dedi ki...

Bu dönemde özgüven kazanmak çok önemli dün yendik ve kazandık şanslı eşleşme ile önüümz açık ligde belediyeyide yenersek ilk yarı iyi bitebilir

Blogs1905 dedi ki...

servet hakkında her maç aynı şeyler konuşuluordur soyunma odasında :D

Adsız dedi ki...

arda turan gerisi yalan bu arada arda twitterda gerçekmi ? aziz yıldırıma iyi laflar sokmuş

Gala's dedi ki...

Arda resmi açıklama yaptı Arda değilmiş :)

DEPO