Ben Yenerim Gerisine Karışmam | 1 - 0

|
Evet böyle karşılık veriyordu horoz "tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan?" sorusuna. Artık kazanmamız gereken maçı kazandık. İlk yarıyı lider bitirmek için yapılacağı yaptık. İlk yarı müthiş bir baskı kurduk. Keita'nın ilk yarıda hamile bıraktığı rakibin sol kanadından 2. yarı doğum gerçekleşti. Arda, Keita, Uğur, Caner kanatları çok iyi çalıştı. Bugün Caner iyiydi 1-2 hata yapsada. Rijkaard'ın istediği bek budur. Ama elbette tüm maçlara yayarsa. Rakibin sahasına yerleşirken böyle oynayan beklere ihtiyacımız var. Elano'da attığı pas ile işi bitirdi. Daha hala tam anlamı ile oturmadı kadroya ( eğer tam oturmadı ise oturunca neler olur düşünemiyorum). 2. yarı daha iyi olacaktır. Mücadelesi, savunması, uzun pasları ve ara pasları çok iyi. İşimize çok yarayacak bu gerçek.

Bu kadar ince ofsaytları süzen hakem nasıl oluyorda atılan tekmeleri görmüyor anlayamıyoruz. Bir de üstüne Keita'ya sarı kart veriyor. Çünkü kendisine hiçbir yaptırım olmayacağını biliyor. Tek amacı sahada racon kesmek. İyi ki o 2 gol verilmedi. Verilse şimdi tv yorumcuları başlamıştı yüklenmeye. Ordan açık bulamadılar bu seferde stadın ışıklarına yükleniyorlar. ErmanRıdvanGökmen gibi raiting avcılarını değil de Levent Kırca'nın "Olacak O Kadarı" nı izlemenizi tavsiye ediyoruz. Eline kalem kağıt verip "Reykard yaz" desek yazamayacak adamlar onu bu maçta dahi eleştiriyorlar. "Atletico Madrid'den 3 adam say" desek sayamayacak adamlar bugünkü takım onu eleyemez diyorlar. Evet ilk yarı çok iyiydik. 2. yarının başında da bu sürdü. 5 dakika nefessiz kaldık ama bugün iyi oynadık.

Biraz da tribünlerden bahsedelim. Bugün toplantı vardı. Olumlu etki olduğu bir gerçek. Özellikle takıma gole yönelik tezahuratlar yapıldı. Tribünde tek ses vardı. Son maçlardaki gibi çift ses yoktu. Top rakipteyken inanılmaz ıslık yapıldı. Maç öncesi Alpaslan Abi'ye yapılan doğum günü kutlaması çok iyiydi. -Emeğine sağlık yapanların- Zürrüyet isimli gazete bayilerinde bulabileceğiniz tuvalet kağıdına yapılan tepki de anlamlıydı. Kapalı göbekte ise maç öncesi fotoğrafları yayılan Kewell pankartı vardı. uA sultAns ekibine de teşekkürler. Bu pankart ile gereken mesaj ulaşmış oldu.


Not: Bu Kewell ile Allah aşkına sözleşme yenileyin. Ne istiyorsa verin. Ama Kewell kalsın. Ayrıca bu güzel insanın gol sevincini izlemek için de burayı tıklayın.

77' Harry Kewell

Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği

3 yorum / Yorum Gönder:

Unknown dedi ki...

Alpaslan Abi'nin kupalı pankartını taşımak bana nasip oldu ..
Nice Senelere Ağbey

Adsız dedi ki...

kewellın gol sevincinin sebebini öğrendim. önceki gece reinada eğlenen tiki kızların yaptıüı iğrenç dansı ti ye almışlar.

Gala's dedi ki...

Bu dansı Robinho ile gol sonraları yaptığını duymuştum ben bir forumda.

DEPO