Ortaya Karışık

|
Son dönemde basketbol şubesine normalden çok yer verdik. Malum olaylar hepimiz biliyoruz. Dün bayan basketbol takımının Avrupa maçı vardı. Ondan başlayıp ortaya karışık devam edeceğiz.


Sultanlarımız Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynadığı Eurolig 5. hafta maçından 63-62 mağlup ayrıldı. Güçlü rakibimize karşı çok iyi başladığımız maçı şanssızlık sonucu kaybettik. 3 galbiyetten sonra üst üste 2 mağlubiyet kötü oldu. Maçta Katie Douglas forma giymedi. 3. çeyrekte oynadığımız kötü basketbol bu sonuca mahkum etti bizi. Maçın sonundaki serbest atışı atsak uzatmaya götürüp kazanabilirdik. Takımımızda Yelena Leuchanka 12 sayı 13 ribaund 5 asist ile yıldızlaştı. Artık kalan maçlara bakmalıyız. Daha ilk senemizde bu gruptan çıkmak başarıdır bana göre.

Bir önceki gün oynanan maçta 37 sayı atan Rancikden bahsetmiştim. Resmi sitede de çıkan habere göre haftanın MVP'si seçilmiş. Bunu haketmişti. Bu performansını diğer maçlara da yansıtır inşallah.

Olağanüstü divanı bekliyorduk hepimiz. Divan yapıldı ve yönetimin krizi iyi yönettiği açıklandı. Adnan Polat yönetiminin başarılı görülmesine sevindim. Zira Galatasaray'da divanın söylediği tavsiye gibi olsa da karar demektir.. Divandan saatler önce istifa eden Dedehayır ise en doğrusunu yaptı. Olayla alakası vardır, yoktur. Geçmişte çok büyük hatalar yapmıştı. İstifa etmesine sevindim. Daha geniş vizyonlu kişiler gelmelidir oraya. Atamalardan bahsetmiştik şubede. Yapılan atamalar doğru gibi gözüküyor. Nur Gencer yaptığı açıklamalarla bunu gösterdi. Şubeyi yeniden ayaklandıracağını umuyorum.

Voleybolda çeyrek final ilk maçını yazmıştık. Dün oynanan rövanş maçında İBB'ye 3-2 yenildik ama yarı finale çıkan taraf olduk. Kupayı almamamız için hiçbir neden yok. Bunun dışında bayan voleybol takımımızda Ebru Elhan sakatlanmştı. Ameliyat olmuş. En kısa sürede takıma dönmesi dileğiyle.. Geçmiş Olsun.

1 yorum / Yorum Gönder:

Blogs1905 dedi ki...

rancik müthiş gidiyor. inanıyorumki takımda uzun yıllar kalacak

DEPO