Nerede O Büyük Galatasaray'lı(!)lar ? | Şubeler

|
Erkek basketbol takımımızın Efes Pilsen ile maçı vardı. Ligin 6. haftasında oynadığımız maçta rakibimize 83-73 yenildik. Maçta oldukça moralsiz ve isteksizdik. Wilkinson 14, Rancik 20, Jasaitis 10 sayı ile oynadı. Güçlü rakibimizi yenmenin tek yolu mücadeleydi. Ama moralsizlik olunca bunu da yapamadık ve maçı kaybettik. (20.11.2009)

Olaylı derbi maçta ve forma skandalında yazılar yazan kişilere bakıyorumda hiç bu maçtan bahsetmiyorlar. fÜlkerden daha büyük takımla oynadık ama hiçbirisinin maçtan haberi bile yok. Yabancı futbolcunun sevgilisinin resmini koymak onlara daha cazip gelmiş olmalı. Kınayıda yaksınlar Yiğit Şardan'ın istifası kabul edildi. Galatasaray'ın geleceği küstürüldü. Sporda terörün baş kahramanı azize ve tayfasına duruş gösterecek yönetici profilini kaybettik sporumuzdan. Canaydın'da yaptığı açıklama ile hortladı. Liseciler yine başa bela olacak. Cihan, Orhan Ak bek olur siz de blogunuzda onu tartışırsınız artık. Kulübün kapısından haciz memuru gitmez, taraftar yine polisten sopa yer, GSTV kapatılır, GSBonus, GSBilyoner projeleri lav edilir, khalkedonda azizenin eli sıkılır.


Yiğit Düşman İyi Olur, Namert Dost Başa Bela..


Bazıları amacına ulaştı. Bizim kendini Galatasaray'lı zanneden kişilerde onların oyununda piyon oldular. Büzüklerle bayan takımının maçı var ama hiçbirisinin haberi yok. O derbi maç değil mi? İllaki yazı yazmaları için olay mı olması gerekiyor? Sezon boyunca maç izlemeyen, sağ suyulu Galatasaray taraftarını bilmeyen kişilerin şiddeti bitirmek için verdiği reçeteye kim inanır ki? Acaba kendileri karda kışta kaç kere basketbol maçına gelmişler? Tekerlekli sandalye basketbol takımının kurulduğundan haberi olmayıpta, Dünya şampiyonu olduktan sonra kıyıda köşede küçük kutucukta haber yapan bunlar değilmiydi? Kürek takımının ucu ucuna kaybettiği bir yarıştan sonra saç baş yolmuşmudur bu kişiler ? Darius Washington'u sadece derbi maçta izleyip bundan bi bok olmaz diyenlerin sözüne inanırmısınız siz ? Bu transfer yapıldığında neredeydi bu eleştirmenler? Okan Çevik takıma geldiğinde haberleri bile yokken şimdi neden eleştirir oldular? Biz onun gelişini eleştirirken, küçülmeye karşı duruş sergilerken neredeydi bu Galatasaray'lı(!)lar? Florentino Perez'in gavur basınındaki sözlerini çevirip bize sunmakle meşguldüler. (Ellerine sağlık.)

Bayan voleybol takımımız Büzükleri 3-0 yendi ama haberleri yok. Belki ajansta göz ucuyla görüp burun kıvırmışlardır. Ama basketteki olay orada olsa hepsi dört dörtlük Galatasaray'lı olurlardı. Reçeteler sunarlardı, bize holigan derlerdi. Tabi olay olunca raiting artıyor, gazeteleri çok satıyor, blogları çok tıklanıyor. Bu voleybol maçına "Armanın Peşindeyiz" diyerek giden taraftar, emniyet tarafından güç kullanılarak salon dışına alınırken bizimkiler ne mi yapıyorlar? Muhtemelen nescafelerini almışlardır ve Ronaldo El Classico'da oynayacak mı oynamayacak mı, onu merak ediyorlardır..

Bir de öyle birşey yapıyorlarki komedinin kralı. Taraftar sadece fÜlker maçını izliyormuş. Bunun dışında salon dolmuyormuş. Ulan siz fÜlker maçı dışında yazı yazıyormusunuz? Güzel ve zevkli bir basketbol oynanınca haber yapıyormusunuz? Bunları siz yapmazsanız salon tabi dolmaz. Sporun bir numaralı teröristleri sizsiniz. Önce sizin temizlenmeniz lazım spordan. Elano'nun yaptığı çalımı veya Wilkinson'un smacını değil de sahaya atlayan 2 tane deliyi kameralara çekip 190565464654651905 kere gösteren siz değilmisiniz? Az izleyin şu gavur liglerini. Adamlar gösteriyorlar mı şiddet olaylarını. Hani hep örnek veriyorsunuzya yabancı basını. Buyurun biz de verdik işte..

Şimdi biz bunları yazdık diye "yönetimden para alıyorlar, bilet alıyorlar" diyecek tüm bunları yapanlar. Ama benim maça gitmek için para biriktirdiğimi bilmeyecekler. Çok sevdiğim bir söz var. İnsan kendisi ne yaparsa başkasını da onu yapar zannedermiş. Kendisinde ne kusur varsa, başkasında da o kusur var sanırmış. Kendileri passat'lar, röpörtaj randevurları almış olacaklar ki bizi de rüşvetçi sanıyorlar. Galatasaray'lı demek, ultrAslan demektir.. ultrAslan demek kimseye boyun eğmeyen demektir. Bağımsız bir taraftar oluşumudur. Satılmışların ağzına sakız olacak bir oluşum değildir. 25 milyon kişilik dünyanın en büyük sivil toplum örgütüdür. Bakın peşindeyiz engelsiz aslanlar maç öncesi yazısı atıyor. Ama bizim büyük Galatasaray'lıların umrunda bile değil. Hee olay olsa yazarlar orası ayrı..

Yüzmede sporcumuz Burcu Dolunay 100 mt serbest stilde 55.18, 200 mt serbest stilde 2.00.58 ve 100 mt karışıkta 1.02.58 ile Türkiye rekorlarını kırdı. Doğa Çelik ise 200 mt serbest stilde 1.48.17 ile 17-18 Yaş Türkiye rekorunun yeni sahibi oldu. (17.11.2009)

Sutopu Ligi 1. Hafta maçında Galatasaray'ımız Denizgücü ile evinde oynadığı maçı 21-4 kazandı. Baştan sona üstün olduğumuz maç sonucunda aldığı galibiyet takımımız lige galibiyetle başladı.(17.11.2009)

Bayan basketbol takımımız ligde oynadığı Beşiktaş maçını 68-79 kazandı. Maçta yeni transferimiz Katie Douglas ilk kez oynadı. Douglas ilk maçında 18 sayı üretti. Maçın başında çok iyi skor avantajı yakalamıştık. Bir ara 22 sayı oldu fark. Ama 2. yarı rakip bizi yakaladı ve farkı eritti. Elbette daha fazla eritemeden maçı galibiyetle bitirdik. İnleyen nağmeler yine inledi durdu. (22.11.2009)

Engelsiz Aslanlarımız ligin 2. haftasında Antalya BB ile karşılaştı. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız rakibini evinde 95-10 gibi farklı bir skorla yendi.

Galatasaray'ımızda Dotan Meishar 24, Matt Scott 24, Petr Tucek 18 ve Selim Sayak 14 sayı ile oynadılar.Rakibimize son periyotta sayı şansı vermeyen takımımız müthiş savunmasnı bir kez daha ortaya koydu.(22.11.2009)

Erkek voleybol takımımız ligde oynadığı Maliye Milli Piyango maçından 3-2 galip ayrıldı. Tam puan almayı arzu ederdik ama olmadı. Takımımız çok dengesiz gidiyor. Bir iyi bir kötü. Kurulan kadro daha tam olarak oturmadı. Şimdilik harcanan paranın hakkı verilmiş değil. Ama yine de inancımız sürüyor. Aslanlarımıza güveniyoruz. Bu maçta oluşan setleri verecek olursak şu kanıya varırız : Bütün setler de başabaş geçmiş. 23-25, 25-23, 25-22, 22-25, 15-12 (21.11.2009)

Bayanlar voleybol liginde oynadığımız son hafta maçında deplasmanda İller Bankasına 3-1 mağlup olduk. Beklenmeyen mağlubiyeti Bjk maçının yorgunluğuna bağlayabiliriz. Maçta setler 20-25 / 25-19 / 25-19 / 25-23 şeklinde oluştuğu. Setlerden de anladığımıza göre bütün setler yakın skorla bitmiş. Zevkli bir mücadele olmuş.. (22.11.2009)

A2 Ligi'nde deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştık. Cumhur ve Alpaslan'ın attığı goller ile maçı Galatasaray'ımız 2-1 kazandı. Bu hafta sonucunda takımımız 2. sırada yer aldı. Maçta Serkan Kurtuluş sakatlık geçirdi. (17.11.2009)

Bayan Basketbol Takımımız, Euroleague'de oynadığı dördüncü maçında grubun güçlü ekiplerinden UMMC Ekaterinburg'a deplasmanda 69-54 mağlup oldu. Büyük bütçeler ile kurulan rakibimiz kalitesi ile sonuca gitti. Böylece gruptaki ilk yenilgiyi almış olduk. Gruptaki sonraki maçımızı 25 Kasım'da Ayhan ŞAhenk Spor salonunda oynayacağız. Rakip ise Ros Cacares.. (18.11.2009)

Erkek voleybol takımımız Türkiye kupası çeyrek final ilk maçında İBB ile karşılaştı. Rakibi evimizde 3-1 yenerek yarı finale çıkmak için büyük avantaj yakaladık. Setler maçta 27-25 / 26-24 / 17-25 / 28-26 şeklinde oluştu. Bu maçın rövanşı 25.11.2009'da, saat 18:30'da Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynanacak. (18.11.2009)

Bayan voleybol takımımız evinde Beşiktaş'ı 3-0 yendi. Bu sonuçtan sonra 2. sıraya yükseldik.Ayrıca erkek takımının da rövanşını almış olduk. Maçın tek üzücü yanı taraftarlarımızın maç bitmeden dışarı alınmasıydı. Takımımız baştan sona üstündü. Çok temiz bir galibiyet oldu. Kızlarımız sahaya "majesty - 2288" forma ile çıktılar. Maçta setler 25-13 / 25-21 / 25-20 şeklinde oluştu. (19.11.2009)

11 yorum / Yorum Gönder:

Unknown dedi ki...

Çok doğru bir konuya değinmişin bu basın hep böyle galatasarayım ile ardamın peşini bırakmıyorlar.

Anıl dedi ki...

İyi güzel yazmışsın da "Galatasaraylı demek ultrAslan demektir" lafın hoş olmamış. Ben kendimi ultrAslan olarak görmüyorum mesela, fakat buna karşın Galatasaraylı'yım da... Nasıl yapacağız bu işi?

Gala's dedi ki...

ultrAslan'ın kuruluş amacı bütün Galatasaray gruplarını birleştirmektir. Yönetimden bağımsız bir oluşum olmaktır.. Sloganı da "ultrAslan demek Galatasaray'lı demektir" dir. Amacına ulaşmıştır benim gözümde. He bu zaman içinde yanlış anlaşılmıştır, yanlış kişiler yanlış işler yapmıştır onu bilemem. Ama ben sizin neden öyle düşündüğünüzü öğrenmeden bu soruya tam cevap veremem.

Adsız dedi ki...

UltrAslan denilince ürkenleri anlamıyorum ben maçı izleyip giderim ama onlara karşı olan önyargıyı anlamıyorum. çocuklar 90 dakika boyunca bağırıyorlar cehennem lafını onlara borçluyuz bence

Unknown dedi ki...

İnat olsun y..klara
and içtik şampiyonluğa

Selim Ugur dedi ki...

Bu yazinizdan oturu sizi tebrik ederim. Bu sekilde dusunen tek ben degilmisim demek, elinize saglik..

mischa dedi ki...

ultrAslan konusu biraz farklı artık ama senin yazdığın gibi düşünen Galatasaraylı sayısı o kadar az ki. Ben tüm bu branşları geçtim Cuma günü Efes maçından kimsenin haberi yoktu. Bu taraftar bu kadar alakasız. Galatasaray'ın sadece bir futbol takımı olmadığını bilen taraftar benim için değerlidir. Diğerlerinin Fblilerden farkı yoktur gözümde. Ellerine sağlık...

mischa dedi ki...

ultrAslan konusu biraz farklı artık ama senin yazdığın gibi düşünen Galatasaraylı sayısı o kadar az ki. Ben tüm bu branşları geçtim Cuma günü Efes maçından kimsenin haberi yoktu. Bu taraftar bu kadar alakasız. Galatasaray'ın sadece bir futbol takımı olmadığını bilen taraftar benim için değerlidir. Diğerlerinin Fblilerden farkı yoktur gözümde. Ellerine sağlık...

Adsız dedi ki...

ben sapına kadar galatasaraylıyım. diğer sporlara ilgi duymadığım için pek izlemem. gs kazanırsa sevinirim o kadar. ne demek fenerliden farkı yok? ben futbolu seviyorum ve galatasaraylıyım

Gala's dedi ki...

Fbli demiyelim bence ona.. Mesela adamın biri var. Basketbol takımı yensede yenilsede umrunda değil. Ama Galatasaraylı.. Futbol takımını takip eder. Onu sorgulayamayız. Benim kızdıklarım sezon boyunca takip etmezler. Bir derbide yenildimi hemen büyük Galatasaraylı olurlar. Yönetime sallarlar hocaya sallarlar. Sonra bidaha kaybolurlar.. Kavga çıkar.. 30 maça da giden taraftara söverler.. Ben bunlara kızıyorum..

Adsız dedi ki...

ahmet dedehayırda gitti gözümüz aydın :DD

DEPO