Galatasaray 74 - 72 Suyun Karşısı Ülkerspor

|

Maça çok iyi başladık. Maçın başında bizi yakaldılar ama maçın genelinde hep önde bizdik. Ancak maçın sonunda bizi yakaladılar ve 2 uzatma sonucunda maçı kazandık. Sezon başından beri Okan Çevik mücadele kelimesini söylüyordu. Çok iyi mücadele ettik. Kadro kalitesi bize göre çok yüksek bir ekibi yendik. Kalite farkını kapatan mücadeleydi. Bireysel olarak skorda sivrilen oyuncu olmadı. Bu topu çok iyi paylaştığımızı gösteriyor. Yaptığımız mükemmel savunma ile onları durdurduk. Pota altında çok iyiler, zaten bugün bizi de ancak o yolla yakaladılar. Sezon başında küçülme lafları söyleniyordu. Evet küçüldük ama sadece bütçe olarak. Forma, arma, camia, taraftar olarak hala en büyüğüz. Bunu bugün bir daha gösterdik muhteşem seyircimizle.

Kendimizi bugün Kurtuluş Savaşını kazanan Türk ordusu gibi hissettim. Bir tarafta müthiş siyasi gücü ve silahları elinde bulunduran yunanlılar, diğer tarafta yürekli Türk ordusu.. Bizans oyunları ile masa başında kazanan, şımarık zengin piçi edasındaki yunanları nasıl kaçarcasına denize döktüysek bugünde arkasına inanılmaz firmaları alan, Galatasaray'lı Turgay Demirel'i arkasına alan ülkeri mağlup etik. Böylece bizi de arkalarına almış oldular ;) Sahadan öyle bir ayrıldılar ki görmeye değer.. KAÇARCASINA


Kaçmak demişken malum konulara girelim. Taraftarlarımız takıma müthiş destek veriyor. Bir o kadar da centilmence. Hayattan hiçbir beklentisi olmayan, çocukken hep itilip kakılmış, inşaata bol bol topu kaçmış 'kaşar', taraftarımıza polise güvenerek el kol yapıyor. Taraftarlarımız da haklı olarak karşılık verince olaylar çıkıyor. Hemen ağzının payını alıp oradan kaçıyor ama bu seferde bençten tahrikler oluyor. Sahaya giren Galatasaray seyircisine tekme atıyor Rasim ( bu adam iyi basketbolcu olduğu için değil, amigo olduğu için o kadroda ) denilen paralı asker. Daha sonra taraftarımız sıkıştırılıyor ama güvenlik görevlileri kurtarıyor. Sahaya maddeler yağınca kaçarcasına soyunma odasına gidiyorlar. Zencileri ise orada duran ( yanlış anlamadınız durup duran taraftar ) taraftara yumruk sallıyor ama sağlam bir kroşe ile cevabını alıyor. Taraftarımızın burnunun kırıldığı notunuda ekleyelim. Bu olayın peşini umarım bırakmaz ve mahkemeye başvurur. Bu olayın Galatasaray kulübüde takipçisi olmalı ve seyircisine verdiği değeri göstermelidir. Daha sonra maça gelme cesareti gösterememiş azizeden sahaya çıkmayın talimatı geliyor. Normaldir çünkü bu adam mevdiven ( merdiven değil, mevdiven ) dolu diye maçın iptal edilmesini istemişti. Geçen sene taraftarı ve camiası olmayan Efes'e yaptıklarını unutmuşlar çok çabuk. Sonunda "fenev pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım" eşliğinde sahaya çıkıyorlar ve oyun devam ediyor.

Oraya sporu mahvetmek isteyenler gelip taraftarı tahrik ediyor ve olay yine Galatasaray'ımın üzerine yıkılıyor. Sonuç olarak Galatasaray sahada kazanıyor. Sporu başka yollara saptırmaya çalışanlar kaybediyor.
Galatasaray Ruhu'nu sahaya yansıtan sporcularımıza ve ekibimize teşekkür ediyoruz!
Söyle fenev söyle söyle ne oldu ?
;)

13 yorum / Yorum Gönder:

belluschi dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
SsemihH dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Gala's dedi ki...

Semih boşver cevap vermeye değmez. Çünkü adını gizleyecek kadar delikanlı. Çünkü onun sosyal anlamda bir statüsü yok. Hep küçük düşürülmüş, küçük görülmüş. Ancak böyle rahatlatıyor kendini. Biz ona koymuşuzya o bize yeter. İsterse göklere yazsın o küfürleri.. Bu arada karıma küfür etmekle kendi kulüüne küfür ettiğinin farkında değil..

Unknown dedi ki...

bellushi'nin topu inşaata kaçmış ..

dün süper tribun yaptık görüntülerde göremedim elemanın biri semihin kafasına çöp kutusunu atmıştı fotoyu bulan varmıdır ..
bir nevi 27.haftanın provası oldu .iyi kazandık iyi.

Gala's dedi ki...

Yok o fotoyu hiç görmedim. Gören olursa paylaşsın, arşivlerde yerini alsın :)

Adsız dedi ki...

kaşar kelimesinden sonra "," koyman gerekiyor mana bozulmaması için bu arada f5 taraftarının kadın versiyonunuda gördük tam bir kaltak

semih dedi ki...

ben fenerbahçeliyim. kardeşim çokdoğru. o kadının fenerli olduğuna inanmıyorum. temizlenmesi lazım. çok doğru yazdın.

Gala's dedi ki...

@ adsız

Teşekkür ederim kardeşim düzelttim.

@ Semih

senin gibileri oldukça sporumuz ileri gider. kardeşim benim.

Gassaray dedi ki...

Veni vidi vici

74-72 arkası yalan

Blogs1905 dedi ki...

olayları o kadar iyi özetlemişsinki başka kelama ne hacet

Adsız dedi ki...

konusu ve yeri değil ama bu tam sağdaki alpaslana mektupların fiyatı nedir ?

Adsız dedi ki...

bir de nerede bulabiliriz o kitaptan acil yardım

Gala's dedi ki...

24 TL.. Store, seçkin kitapçılar ve Migrosta bulabilirsin

DEPO