Aslantepe'den Müthiş Görüntüler

|


Aslantepe inşaatı yeniden başladı. Varyap'ın ekibi adeta karınca gibi çalışıyor. Kameralar takıldı ve sorun düzeltildi. Aslantepe.biz yöneticisi İsmail abi bu videoyu yapmış. Eline sağlık çok güzel olmuş. Sizin de yakından inşaatta 1 günü görmeniz için videoyu buraya ekledim. Video 17 Kasım Salı gününü kapsıyor. Ayrıca aşşağıdaki fotoğrafa bakmanızı da öneririm. Fotoğraf futbolcuların olacağı yerden yani saha içinden çekilmiş. Tribünler çok dik gözüküyor. Daha bu fotoğrafın gözükmeyen üst kısmına bir kat daha dikilecek. Prekastlar döşendiğinde daha da dik olacağı söyleniyor. İnşaatı yakından takip ediyorum. Böyle ilginç görüntüler oldukça paylaşırım.

7 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

Hahahahaha dikliğe bak. Nou camp gibi. gol olunca sevinirken takla atarak sahaya girebiliriz.

Selim Ugur dedi ki...

Su stad tam anlami ile bir bitsin baska bir sey istemiyorum.

Tam anlami ile derken Metro ve toplu tasima baglantilari, cevre ulasim yollari, altyapisi, otoparklari ve acilir kapanir catisi ile birlikte..

Gala's dedi ki...

Şu stad ve projeleri görenler oyunlara başladı. Medyayıda arkasına alıp. Hayırlısıyla bir bitsin. O zaman cümle alem görsün Galatasaray'ı..

SéRhat dedi ki...

Yeni mabedimiz çok güzel bir proje olacak gerçekten, hayırlısı ile bir bitsin. "Varyap'ın ekibi adeta karınca gibi çalışıyor."

Adsız dedi ki...

video çok güzelmiş eline sağlık

Blogs1905 dedi ki...

videoyu çok güzel yapmşsın. eline sağlık

Gala's dedi ki...

Videoyu ben yapmadım, yazımdada görülrüğü gibi İsmail abi yaptı. Ben sadece kaydedip buraya ekledim..

DEPO