Teşekkürler ultrAslan !

|

Bildiğimiz gibi her derbi maçtan önce bilet kuyruğu olurdu. Birçok tribün emekçisi, tanıdığı olmayan, münferit olarak maçlara gelen, takımına sonuna kadar bağlı kişiler gecenin ilk saatlerinde sıraya girer ve bilet almak için orada sabahlardı. Her nedense tam biletler satışa çıkınca bir grup insan gelir, orayı karıştırırdı. Yüzlerce kimlik fotokopisi verir ve biletleri alır giderdi. Polis bu kişilere elini süremez, emekçilere ise bilindik muameleyi yapar gönderirdi. İşin içinde Biletix'de vardı bazılarına göre. Daha sonra bu kişiler maç günü karaborsacı olarak karşımıza çıkardı. Hatta bu kargaşalar haber bültenlerine dahi malzeme olurdu.

Fenerbahçe derbisi öncesi biletler Ali Sami YEN Stadı gişelerinde satışa çıktı. Yine geceden bekleyenler oldu. Ama bu sefer benzer olaylar olmadı. Karaborsanın önüne geçildi. Herkes sırayla biletini aldı. Bunu sağlayanda Sebahattin Şirin ve Yılmaz Tutuş'tu. Abilerimiz sayesinde 12-13 saat bekleyen kişiler emeklerinin karışılığını aldı. ultrAslan sanılanın aksine şimdiye kadar karaborsaya hiç prim vermemiştir. Yaptığı açıklamada bunu her zaman kınamıştır. ultrAslan karaborsa denen zihniyetin sonuna kadar karşısında olmaya devam edecektir. Karaborsa işiyle uğraşan her kim olursa olsun tepkisini de gösterecektir. ultrAslan khalkedeonda yine mithiş bir performans gösterecek, yeri göğü inletecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Eğer karaborsa işleriyle uğraştığını,bu işlerle içli dışlı olduğunu,bilet sıralarında bilet alınmasını engellediğini,her ne şekilde olursa olsun karaborsa işini kendine rant sağladığını düşündüğünüz kişiler varsa ve bu kişilerin tribüne takıldığını,deplasmanlara gidip geldiğini,tribünün tanıdık simalarından olduğunu iddia ediyorsanız bu kişilerin isimlerini veya isimlerini bilmiyorsanız en azından bildiğiniz ne varsa bu bilgileri olcay@ultrAslan.com adresine mail atarak bildiriniz. Olcay abi bunlarla teker teker ilgilenecek ve gerekli mercilere tüm girişimleri yapacaktır. Eminimki bu bildirimler gizli de tutulacaktır.

Allah abilerimizden razı olsun. Onları başımızdan eksik etmesin. Yaşasın Bağımsız ultrAslan, Yaşasın Galatasaray...

Son olarak yineleyelim ;

Karaborsa Almayın, Aldırmayın..

4 yorum / Yorum Gönder:

Özgür Şeker dedi ki...

Karasevda 3 Karaborsa 0

Adsız dedi ki...

yeri mi değil mi bilmiyorum ama ..hocAm 3-4 aydr bloguna giriyorum ..herzaman güncel kaldığı için sana özellikle teşekkür etmek istedim ,kolay gelsin her girdiğimde yeni bi konu görmek ,güncel yorumlarnı okumak hoşuma gidiyor .

Gala's dedi ki...

Elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışıyoruz. Teşekkürler..

Özgür Şeker dedi ki...

eyvallah adsız kardeş :)

DEPO