Galatasaray 4-1 Dinamo Bükreş

|

Maç hakkında çok fazla söyleyecek söz yok. Trabzonspor'u 4-3 ile geçen Galatasaray'ımız derbi öncesi kazanması gereken bir maça çıktı ve kazandı. Nonda ve Elano gibi isimler ilk 11 başladı. Nonda kendisine verilen şansı yine çok iyi kullandı. Ayı Volkan'a mesajını gönderdi. Elano penaltı golünün dışında zaman zaman iyi ara paslar attı. Takıma uyum sağladıkça ve sürekli ilk 11 oynadıkça bu paslar daha iyi olacaktır. Attığı uzun paslar ile oyunun yönünü aniden çok iyi değiştirebiliyor daha önceden de bildiğimiz gibi. Bu yönü ile takıma çok yararlı olacaktır. Duran topları da eklersek takımın değişilmezi olur. Ayrıca savunma yönü birçok Brezilyalıya göre iyi. Dünkü maçta tüm bunları sezdim. Mehmet Topal ise alışılmışın dışında stoperdeydi. Zaten üstümüze gelmeyen rakip karşısında sırıtmadı. Sakat Hakan Balta'nın yerini Caner doldurdu diyebiliriz. Oynadıkça çok daha iyi olacağından hiçbir şüphem yok. Sabri bu sezonki çıkışını sürdürüyor. Yerine giren Uğur çok iyi bir alternatifim mesajını veriyor.

Servet adeta rakibe illallah dedittirdi. Eminimki rakip takımın soyunma odasında konuşulan tek oyuncu o olmuştur. Kewell görevini iyi yaptı. 90 dakika çıkaramaz diyenlere son haftalarda kapak takmaya devam ediyor. Mustafa Sarp ve Ayhan orta sahada rakibe çok üstün oynadı. Ayhan'ın dinlendirilip ıssıran Barış'ın oyuna alınması da mantıklıydı. Keita yine sağ kanadı koridor gibi kullandı. Pazar günkü mça için en büyük silahımız o olacaktır. Real'den aldıkları sol bekin gidişi Aralıktan da önce olabilir. Aydın kendini çok geliştirmeli. Yaptırdığı penaltı yararlı olsa da Keita'yı oturup izlesin yeter. Çünkü onda bunları yapacak yetenek var.

Tribünler yine çok iyiydi. Hiç boşluk göze çarpmadı. Tribünsel olarak performans yine bize yakıştı. Tribünlerin de aklında pazar günkü maç vardı. Grupta 7 puanla lideriz. Sturm'a puan vermesek şimdi grupta iş bitmişti. Liderlik için Romaya'dan en az 1 puan şart. Tabi Pana'dan evimizde 3 puan alacağımızı varsayarsak. Ama bu grubu 16 puanla bitireceğimizden hiçbir kuşkum yok...

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO